Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kristian Rinaldo Pedersen tilbake for fullt i Flint!

10. desember 2021
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/12/A-herrer-2022-Kristian-Rinaldo-Pedersen-53.jpg

Kristian Rinaldo Pedersen får flere roller i Flint sesongen 2022, både som spiller og trener.

SESONGEN 2022Kristian Rinaldo Pedersen tilbake for fullt i Flint!

Kristian er Flints første signering for A-lag herrer sesongen 2022. I tillegg fortsetter han som trener for G16 og blir en del av trenerteamet til A-herrer.

Mange Flint-hjerter brast da Kristian Rinaldo Pedersen valgte å spille for by-rival FK Eik Tønsberg 871 sesongen 2021. Det er derfor spesielt gledelig å melde at Kristian fra 2022 er tilbake i Flint for fullt – både som trener og spiller.

– 2022 tror jeg blir et spennende år, forteller Kristian. Jeg gleder meg veldig til å fortsette å følge G16-spillerne som en del av trenerteamet der. Det er trenerrollen som er viktigst for meg, og der hvor jeg først og fremst satser, forklarer han.

Kristian har i løpet av 2021 tatt UEFA B-lisens, og motivasjonen for trenerjobben er større enn noensinne. – Da Flint foreslo at jeg kunne kombinere det å være spiller for A-laget, og samtidig bli en del av teamet rundt vår nye hovedtrener, Shaun Constable, ble valget veldig enkelt.

For Kristian handlet sesongen 2021 om å finne tilbake til motivasjonen som spiller. – Jeg er veldig takknemlig for sesongen med FK Eik Tønsberg 871, men har ikke et ønske å satse som spiller i høyere divisjoner. En slik satsning vil stjele en del fokus bort fra ønsket mitt om å utvikle meg videre som trener. Pakken jeg nå får i Flint balanserer ønskene mine på en god måte.

Sportslig ansvarlig, Espen Røkaas, er også godt fornøyd med å ha Kristian tilbake for fullt, også som spiller – Kristian har kvaliteter vårt A-lag absolutt trenger, både med tanke på fotballferdigheter og ikke minst rutine. Vi satser mye på egne, unge talenter, og for dem er det viktig å ha med seg etablerte spillere som kan lede og veilede. Kristian har også imponert på UEFA B-kurset og vist at han har ambisjoner og vilje som trener, noe vi tror både ungdomsfotballen og A-laget vil nyte godt av.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/12/Storm-Flint-37.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram