Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Parkering, levering og henting – kun i Ulvikveien!

11. januar 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/Flint_Kart_parkering-scaled.jpg

PÅMINNELSEParkering, levering og henting - kun i Ulvikveien!

Flint Fotball har i lengre tid slitt med parkeringskaos i Flintveien, noe som ofte skaper trafikkfarlige situasjoner og er til sjenanse for våre naboer. Siden august 2021 har parkeringsplassen i Flintveien vært forbeholdt kun de med parkeringstillatelse. All parkering, levering og henting av barn skal derfor gjøres ved parkeringsplassene med adkomst Ulvikveien!

NYHET!Parkering, levering og henting - kun i Ulvikveien!

Flint Fotball har i lengre tid slitt med parkeringskaos i Flintveien, noe som ofte skaper trafikkfarlige situasjoner og er til sjenanse for våre naboer. Siden august 2021 har parkeringsplassen i Flintveien vært forbeholdt kun de med parkeringstillatelse. All parkering, levering og henting av barn skal derfor gjøres ved parkeringsplassene med adkomst Ulvikveien!

Vi ser oss nødt til å gå ut med en kraftig påminnelse om de nye parkeringsregelene, slår daglig ledere i Flint Fotball, Nina og Mona, fast. 

– Siden august 2021 har parkeringsplassen i Flintveien vært forbeholdt kun de med parkeringstillatelse. Øvrige som ankommer anlegget må benytte parkering i Ulvikveien, forteller Nina.  Parkeringsplassene i Flintveien ligger tett opptil private boliger. Ved å gjøre det om til reservert parkering, er håpet å minske trafikken hit betraktelig.

Gjelder også ved henting og bringing

-I hele høst har dette fungert veldig fint, forteller Mona. Dessverre ser vi nå at stadig flere kjører til Flintveien og parkerer der, til tross for at det er tydelig skiltet. Nå som det er kaldt og snø er det nok langt flere som kjører og henter barn på trening. Det må man gjerne gjøre, men levering og henting skal også gjøres i Ulvikveien.

– Selv om du ikke skal parkere og forlate bilen, så er det altså Ulvikveien som gjelder.  Tidvis står det svært mange biler på tomgang, ikke bare på parkeringsplassen, men også langs Flintveien og på kryss og tvers. Dette skaper minst like mye kaos og trafikkfarlige situasjoner. I verste fall vil utrykningskjøretøy ikke komme frem.

Kan bli aktuelt å innføre parkeringsvakter på dugnad

-Vi håper og tror at alle har forståelse for dette og vender om gamle vaner, sier Nina. Merker vi ikke noe bedring vil det kunne bli aktuelt å innføre parkeringsvakter, også på vinterstid. Dette er da en ekstra oppgave som vil tilfalle våre lag, i tillegg til kioskvakter og øvrige dugnadsoppgaver.

Henstillingen er altså enkel – parkering i Ulvikveien, og ikke i Flintveien!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/Reservert-parkering-skilt.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/Flint_Kart_parkering-scaled.jpg

Bakomliggende kart er hentet fra 1881.no © 2020 Norkart AS/Geovekst og kommunene/OpenStreetMap/NASA, Meti

Parkeringsmuligheter
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Parkering-sandvolleyball.jpg
SANDVOLLEYBALLBANEN
Ankomst Ulvikveien
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Parkering-skramstad.jpg
SKRAMSTAD-TOMTA
Ankomst Ulvikveien
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Parkering-barnehage.jpg
TOLVSRØD BARNEHAGE
Ankomst Ulvikveien

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram