Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint A-herrer trenerteam på plass

13. januar 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Flint-A-herrer-Shaun-Constable-Leif-Roger-Budeng-Larsen-Kristian-Rinaldo-Pedersen-cropped.jpg

Flint A-herrer 2022: Shaun Constable (hovedtrener), Leif Roger Budeng-Larsen (Ass.trener) og Kristian Rinaldo Pedersen koser seg på feltet.

FLINT A-HERRER 2022Flint A-herrer trenerteam og støtteapparat

Hovedtrener Shaun Constable hadde sin første arbeidsdag mandag 3. januar, og er allerede godt i gang med både treninger og planlegging for sesongen.

Med seg i teamet har han Leif Roger Budeng- Larsen som assistent trener. Leif Roger er godt kjent med Flint gjennom sin rolle i Sportslig Utvalg de siste to årene. Han har i tillegg solid erfaring både som trener og spillerutvikler. Han kommer nå senest fra trenerjobb i Nøtterøy.

Med i trenerteamet er også Kristian Rinaldo Pedersen. Han vil også gå inn som spiller, og tilfører laget mye erfaring som blir viktig for kommende sesong.

Richard Løvaas fortsetter i sin rolle som sportskoordinator for laget.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Shaun-Constable-kvadr.png

Shaun Constable

Hovedtrener

Shaun Constable har en solid CV og mye erfaring, både som hovedtrener og ikke minst spillerutvikler, og vil inneha begge rollene i Flint.

Shaun  kommer senest fra jobben som hovedtrener for Moss i Post Nord-ligaen. Før det var han i Brommapojkarna, Östersund og Sandefjord for å nevne noe. Constable er fra Maidstone, Kent i England og har jobbet innen profesjonell fotball i over 20 år, både på ungdom- og seniornivå.

Han har UEFA A-lisens, og har også jobbet for de engelske klubbene Leeds Utd. og Stoke City før han kom til Norge.

Les mer:
Shaun Constable ny hovedtrener i Flint Fotball

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Leif-Roger-Budeng-Larsen-kvadr.png

Leif Roger Budeng-Larsen

Ass.trener

Leif Roger har fra å være aktiv spiller fra 5-års alderen og frem til 26 år, fokusert på veien til å bli fotballtrener. Han er fostret opp i Ørn Horten miljøet, og var en del av trenergruppa og administrasjonen i perioden Ørn spilte i 1. divisjon.

Leif Roger har jobbet som trenerinstruktør for NFF, og har hatt flere trenerjobber. Har primært jobbet med junior og seniorspillere og er svært opptatt av å skape de gode opplevelsene på fotballbanen, gjennom å dyrke god prestasjonskultur.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Trener-G16-2022-Kristian-Rinaldo-Pedersen-kvadr.png

Kristian Rinaldo Pedersen

Ass.trener

Kristian Rinaldo Pedersen er fremdeles aktiv som fotballspiller, og vil være spillende assistenttrener for sesongen 2022. Kristian har UEFA B trenerlisens, og er også trener for Flint G16.

Kristian har vært i Flint siden 2015 og var en sentral spiller under opprykk til 3. divisjon i 2018. Før det var han i både Ørn Horten, FK Tønsberg og Stavanger. Sesongen 2021 spilte Kristian for FK Eik Tønsberg 871.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Rikard-Lovaas-kvadr.png

Richard Løvaas

Sportskoordinator

Richard Løvaas kom til Flint i 2018 og har siden da vært sportskoordinator for A-herrer.

Før han kom til Flint var Richard i Ørn Horten fra 2015-2018. Han har også bakgrunn som dommer i Lørenskog. Han kommer opprinngelig fra håndball og rugby-miljøet, men har alltid hatt en glødende interesse for fotball.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram