Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Ronny Holmedal blir ny sportslig leder i Flint Fotball

21. januar 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/05/D5S_3727.png

FLINT FOTBALLRonny Holmedal overtar som Sportslig Leder i Flint Fotball

Flint Fotball gleder seg over å kunne meddele at Ronny Holmedal har takket ja til jobben som Sportslig leder i klubben. Ronny ble ansatt i 2021 som sportsutvikler, og har det siste året jobbet spesielt med konseptet Flintskolen. 

– Det betyr mye for oss i Flint at Ronny med sin erfaring og fotballfaglige kompetanse har takket ja til å overta ansvaret som sportslig leder, forteller Espen Røkaas. Han trer nå tilbake fra rollen, men fortsetter i Sportslig Utvalg med spesielt ansvar for ungdomsfotballen.  – Jeg har de seneste årene kjent på at tiden var moden for å la andre overta hovedansvaret. Utfordringen har vært å finne den rette ressursen. Det har vi utvilsomt funnet i Ronny.  Nå gleder jeg meg til å kunne ha full fokus på det området som ligger mitt hjerte nærmest, nemlig ungomsfotballen, sier Espen.

Gleder seg

Ronny Holmedal kan nå se tilbake på ett år i Flint. – Frem til nå har mitt hovedfokus vært på det vi kaller Flintskolen med sine øvelser og læringspoeng. Vi ser at trenerutvikling hånd i hånd med spillerutvikling er viktig, og Flint jobber med en helhetlig tilnærming til temaet som gir en en rød tråd for alle lag. Et utrolig spennende prosjekt, som jeg selvsagt vi fortsette å følge tett, også fremover.

Ronny er i full gang med å sette seg godt inn i alle aspekter av klubben, fra barnefotball og helt opp til A-lag. – Jeg gleder meg til å kunne bidra rundt den sportslige utviklingen for Flint. Det skal også bli spennenede å få jobbe tett med Shaun Constable igjen, legger Ronny til. De har tidligere jobbet sammen i Sandefjord Fotball.

Før Flint hadde Ronny stilling som assisterende hovedtrener for Strømsgodset Toppfotball. Han har tidligere vært i Sandefjord Fotball som både utviklingsleder, assisterende hovedtrener og toppspillerutvikler. Holmedal har også erfaring som assisterende hovedtrener for aldersbestemt landslag.

Ronny Holmedal er ansatt i en deltidsstilling.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Ronny-Holmedal-1.png
SPORTLIG LEDER

RONNY HOLMEDAL

FLINT FOTBALL

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram