Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Forza Flint episode 21 – Thomas Eftedal

24. januar 2022

PODCASTForza Flint episode 21

Gjest: Thomas Eftedal

Podcast-generalene Stian Jahnsen og Rolf Erik Sørensen er klare med ny podcast! Episode 21 av “Forza Flint” er klar til å nytes. Perfekt for sofakos med pledd og noe godt i koppen.

Denne gangen har den lokale fotballhelten Thomas “Effi” Eftedal vært på besøkt i vårt studio på Flint Esso Arena. Hør hans mange gode historier fra en innholdsrik fotballkarriere. “Effi” har opplevd mye på og utenfor banen og forteller om det på sin helt egen måte. Hvordan var tiden i Flint, Sandefjord, Eik, Hønefoss og Leknes? Hvorfor valgte han fotball og ikke friidrett? Hva er hans spesialitet på kjøkkenet? Hvordan var det å prøvespille i England? Og selvsagt, hvem er med på hans 2 drømmelag?

Lytt og nyt!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Forza-Flint-podcast-logo-liten.png

Siste episoder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram