Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotball inviterer til Sponsorfrokost

24. februar 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/02/Flint-flagg-banner.jpg

2022Flint Fotball inviterer til
sponsorfrokost fredag 11. mars

Flint Fotball inviterer alle sine sponsorer og samarbeidspartnere til sponsorfrokost fredag 11. mars kl 08:00 på klubbhuset

-Vi går forhåpentligvis et mer normalt år i møte, og ønsker å gjennoppta våre sponsorfrokoster også, forteller ny markedsansvarlig i Flint, Silje Lindahl. Silje overtar staffettpinnen etter Jannicke Darell som har hatt rollen de siste årene. Vi håper mange ønsker å ta turen, både for å høre litt mer om Flints planer for 2022, men også for å bli bedre kjent med hverandre.

Nettverksbygging

Flint Fotball er svært takknemlige for at lokalt næringsliv støtter opp om aktiviteten i klubben. – Våre sponsorer utgjør en vesentlig andel av klubbens inntekter. Vårt ønsker er at vi kan gi tilbake til alle som bidrar, både gjennom synlighet i våre kanaler, men også ved å skape en arena for nettverksbygging på tvers av bedriftene.

Program

  • Velkommen
  • Introduksjon av ny markedsansvarlig, Silje Lindahl
  • Kort om planer for 2022 – inkl Flint Fotballfestival
  • Sponsorpresentasjon – Esso
  • A-herrer 2022 v/ hovedtrener Shaun Constable
  • A-damer 2022 v/trenerteam Ole Bredesmo Klaussen og Simen Rokke

Påmelding

Meld gjerne fra om du kommer. Dette for at vi enklere skal beregne plass og mat. Send epost til Mona – mona@flintfotball.no 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/02/Silje-Lindahl.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram