Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Silje Lindahl – ny markedsansvarlig i Flint Fotball

24. februar 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/02/Flint-flagg-banner.jpg

Silje Lindahl blir ny markedsansvarlig i klubben

Silje overtar stafettpinnen etter Jannicke Darell som har ivaretatt rollen de siste årene.

Flint Fotball gleder seg over å presentere Silje Lindahl som ny markedsansvarlig. Silje overtar etter Jannicke Darell, som har hatt rollen de siste årene. 

– Jeg er veldig glad for at Silje har takket ja til å videreføre dette arbeidet, sier Jannicke med et smil. Etter flere år i rollen, har hun nå bestemt seg for å trekke seg mer tilbake. – Det betyr ikke at mitt engasjement i Flint er over, forsikrer hun. Jeg velger i stedet å gå inn i en mer fristilt rolle.

Styreleder Geir Bøe er også godt fornøyd med å få Silje på laget. – Det er alltid fint å få inn nye, engasjerte mennesker. Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Silje, og fortsette jobben ut mot våre sponsorer og samarbeidspartnere. Samtidig vil vi også rette en stor takk til Jannicke og den fantastiske jobben hun har gjort for klubben.

Bli kjent med Silje!

Vi utfordret Silje til å introdusere seg selv: 

Silje heter jeg! Stolt vestlending som er veldig fornøyd med å ha blitt vestfolding siden studietiden ved BI i Sandefjord hvor jeg også traff mannen min. Vi bosatte oss i Tønsberg i stedet for Sandefjord fordi vi begge pendlet mot Oslo lenge, og det sånn sett var nærmere. I 2014 flyttet vi til Ringshaug – noe jeg er så glad for! Vi har to jenter på 8 og snart 10 år som begge spiller fotball i Flint.

Yrkesmessig har jeg bred og variert bakgrunn, bl.a. fra en rekke ulike stillinger i ISS samt prosjektledelse i Komplett. Nå er jeg tilbake i renholdsbransjen og er med og bygge opp et firma som heter Swoosh AS hvor jeg jobber som adm.- og driftssjef.

Etter at jeg ble spurt om å være med og trene laget til eldstejenta vår for to år siden, har engasjementet mitt i Flint bare vokst. Jeg er stolt over å være en del av den store og flotte Flint-familien. Jeg elsker engasjementet og innsatsen som så mange legger ned for å gjøre Flint til et godt sted å være for barn, unge og voksne. Dette gjør at jeg selv også ønsker å bidra ytterligere.

Som ny leder for Markedsutvalget i Flint vil jeg komme med følgende oppfordring til medlemmene: Vi er helt avhengige av økonomisk støtte fra samarbeidspartnere – og dersom DU jobber et sted hvor du kan være med å åpne en dør for et samarbeid mellom Flint og din arbeidsgiver, ta kontakt. E-post marked@flintfotball.no eller tlf 400 10 932.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/02/Silje-Lindahl.jpg
LEDER MARKEDSUTVALGET

SILJE LINDAHL

FLINT FOTBALL

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram