Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint A-damer fikk plass i 3.divisjon!

8. mars 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/08/Flint-A-damer-Runar-2-aug-2021-52.jpg

Flint A-damer i 3.divisjon
sesongen 20221

Opprykk til 3. divisjon glapp i siste seriekamp i høst for Flint A-damer.
Nå har et lag trukket seg, og Flint er tilbudt plassen.

Jubelen stod i taket da jentene fikk nyheten om at plass i 3. divisjon for inneværende år var en realitet!

-Vi var utrolig nær opprykk i høst, og det var surt å snuble i siste kamp, innrømmer trener-duoen Ole Bredesmo Klaussen og Simen Rokke.  Årets tropp var sterkt innstilt på opprykk i år, og skuffelsen var derfor stor da det ble kjent at det i år ikke blir opprykk fra 4. divisjon. Årsaken skyldes omlegging av 2. divisjon kvinner, som får ringvirkninger nedover i divisjonene.

-Vi har ivrige og ambisiøse spillere som ønsker å løfte laget og jentefotballen i Flint. Å spille en hel sesong uten mulighet for opprykk var demotiverende for mange. Vi fryktet lenge at det kunne resultere i at de ivrigste valgte andre klubber, forteller Ole.  A-damer øynet et håp da det gikk rykter om lag i 3. divisjon som vurderte å trekke seg.

Forrige uke kom beskjeden de hadde håpet på. – Vi ble tilbudt plass i 3. divisjon og trengte ingen betekningstid, humrer Simen. Det tente ny glød i spillergruppen. Nå er oppkjøringen i full gang, og i månedsskiftet mars/april reiser vi på treningsleir til Danmark.

Et løft for jentefotballen i Flint

Sportslig leder i Flint, Ronny Holmedal, er strålende fornøyd med “opprykket”.

– Dette er utrolig viktig for jentefotballen i Flint. Vi ønsker å skape et godt miljø med gode utviklingsmuligheter i egen klubb for jentene. Å få løftet A-damer til 3. divisjon er et viktig steg, og forhåpentligvis kan vi følge opp med et rekrutteringslag i 4. divisjon også etter hvert.

Flint Fotball håper klubbens medlemmer og supportere vil bidra med å støtte opp om A-damer gjennom sesongen! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/05/Flint-A-damer-tropp-2021.jpg
3. DIVISJON

KOMMENDE KAMPER

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram