Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Espen Røkaas tildelt NFFs honorære lederstipend 2021

9. mars 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/03/Espen-Rokaas-nffs-honoraere-lederstipend-2021.jpg

Espen Røkaas mottar prisen av NFF Vestfolds stryreleder, Torleiv Sandvik

Espen Røkaas
tildelt NFFs honorære lederstipend 2021

Til rugende applaus fra 65 fremmøtte på NFF Vestfolds kretsting i går kveld, ble IL Flints Espen Røkaas tildelt NFF utmerkelsen «Honorært lederstipend 2021». Prisen består av NFFs diplom og kr. 5.000,-.

Prisen deles ut til personer som har gjort en formidabel innsats i fotballen gjennom mange år – noe man trygt kan si at Espen har gjort. Det er to «ildsjeler» i hver av landets 18 fotballkretser som får denne utmerkelsen av NFF sentralt, hvert år. Espen er altså i celebert selskap sammen med 35 andre prisvinnere.

Juryens begrunnelse

Kandidaten startet sin fotballkarriere på midten av 70-tallet. Talentet hans ble tidlig avdekket og han spilte hyppig for årganger over sin egen. Han ble kretsmester i 1979 –  dette er en av hans tidlige triumfer på fotballbanen.

Kandidaten gikk graden i klubben frem til junioralder og fikk også sin landslagsdebut som guttespiller. Toppscorertittelen i Nordisk mesterskap tok han med seg hjem til Tønsberg. Ferden gikk videre til Horten hvor han ble Norgesmester for juniorer. Dette var før studier førte ham til Ullern og Leknes.

Kandidaten var tidlig aktiv som trener og spillende assistenttrener under kyndig veiledning av sin far. Dette var på slutten av 90-tallet/begynnelsen av 2000-tallet

Engasjement for moderklubben har alltid vært til stede. Dette ser man tydelig gjennom hans verv i klubben. Han har vært Sportslig leder, styremedlem, Trenerveileder – og han har trent mange av klubbens årganger opp igjennom årene. Han har vært ansvarlig for klubbens talentgrupper i en årrekke.  Han er arkitekten bak spillerutviklingsmodellene i klubben de siste 15 årene.
Kandidaten har sterke meninger om hvordan fotball skal trenes og spilles og han elsker å diskutere spill/motspill og se etter løsninger.

Han kan muligens oppfattes som en besserwisser som ikke er så lett å overbevise, men han er et følelsesmenneske som tar til seg informasjon fra motpart og med ettertanke kan snu sitt eget standpunkt – om enn ikke for ofte.

Det er ikke bare moderklubben som har nytt godt av kandidatens kompetanse. Han har trent lag i Nøtterøy, han har vært assistenttrener FK Tønsberg. Her var han også sportslig leder en periode. Han har også bidratt rundt Eik sitt A-lag, både på dame- og herresiden. Han har vært Styremedlem i NFF Vestfold i flere år. Han har vært medisinsk ansvarlig i flere klubber og på aldersbestemte landslag. Han omtales som særdeles kompetent og en mange lytter til når det gjelder skader. Han sier aldri nei – uavhengig av klubbtilhørighet, om noen ber om en vurdering av skadeomfang.

Kandidaten er en familiemann med stor F, hans nære betyr alt for han og for dem kan han ofre alt. Kort oppsummert er det tre Fer som fyller hverdagen hans – Familie, Flint og Fotball.

Kandidaten er en ressursperson hele klubben setter pris.  Det er ingen tvil om at vi i fotballen trenger ildsjeler som denne kandidaten og både klubben og NFF Vestfold gratulerer med en meget velfortjent utmerkelse.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/03/Espen-Rokaas-nffs-honoraere-lederstipend-2021-2.jpg

Espen Røkaas

Varme gratulasjoner fra hele Flint Fotball!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram