Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Teie-Flint (NM-kval)

3. april 2022

NM-kvalifisering 2022Seier 1-4 sikret plass i 1. runde NM!

02.04.2022 - Teie Xpert KG
Teie
01234567890
Teie
01234567890
Flint
Flint

Det stod om plass i 1. runde NM da Teie og Flint møttes til dyst på flotte Teie Xpert KG. I strålende sol hadde rundt 300 tilskuere tatt veien, og alt lå til rette for et skikkelig lokalderby. 

Teie gikk overraskende opp til 1-0 etter kun 6 minutter. Målet kom etter litt klabb og babb i Flint-forsvaret. På sidenlinjen stod kaptein Adrian Krysian med neseblod, og Flint måtte spille mange minutter med en mann mindre. Det skulle vise seg at nesen var brukket, men det stoppet ikke kapteinen til å fullføre kampen. Og det til ti i stil! Etter en halvtimes spill ble Krysian felt inne i Teies 16-meter og dommer pekte på straffemerket. Adrian tok selv straffen og satte den sikkert i nettmaskene bak tidligere Flint-keeper, Chris Sunde Midtun.

Det stod 1-1 til pause. Etter hvilen var tempoet i Flint-laget skrudd opp flere hakk. 1-2 ved Adrian Krysian kom på dødball etter perfekt innlegg fra Sabawon Shamohammad. Utover i andre omgang var Wally Njie en konstant trussel for Teie-forsvaret med sin hurtighet. Flint-fansen fikk nyte et imponerende solo-raid, en tunnel og perfekt innlegg til Michael Skontorp som hælsparet ballen i mål. Bærre lekkert! Wally satte litt senere spikeren i kista med 1-4.

Nå blir det spennende å se hvilket lag som venter i 1. runde! 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram