Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

“Fan av Flint” nominert til Årets Web-TV serie

3. april 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/09/Fan-av-Flint-header.jpg

Fan av Flint
-nominert til Årets Web-TV serie

Norske Mediepriser deles ut på Ole Bull Scene 4. mai. Blant de nominerte finner vi Web-TV serien om Flint.

Flint Fotball mottok nyheten om nominasjonen tidligere i uken. – Erik Solbakken kontaktet oss med nyheten, forteller daglig leder Mona Habbestad. Utrolig morsomt, og det skal bli spennende å se hvem som stikker av med seieren. Vi er i godt selskap, legger hun til med et smil.

Årets Web-TV serie

NRK – “Sjukt mange spørsmål”

VG – “Ikke lov å le på hytta”

TV2 – “Fan av Flint”

NRK – “Førstegangstjenesten ses. 2”

– Fan av Flint var en av få TV-konsepter under planlegging som faktisk overlevde pandemien, forteller Mona. TV2 hadde så pass tro på det, at det valgte å satse på det, men i en vesentig mindre skala enn først planlagt.

Responsen har vært utrolig god, forteller Mona. Seertallene var over all forventning, og vi syns produsentene har vært flinke til å få mye ut av ressursene. Til tross for at sesongen endte med nedrykk, ble det en fin serie. Vi angrer ikke på at vi sa ja, og nå gleder vi oss til å følge John Arne Riise videre som hovedtrener i Avaldsnes i oppfølgeren “Fan av Riise”.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/09/mortenramm-fanavflint.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram