Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint møter FK Eik Tønsberg 871 i 1. runde NM

7. april 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/04/Slaget-om-Tonsberg-2022-1.-runde-NM.jpg

Slaget om Tønsberg 2022!

Flint møter FK Eik Tønsberg 871 i 1. runde NM

Torsdag 7. april offentliggjorde Norges Fotballforbund hvordan 1. runde av NM spilles. Da ble det klart at Flints hovedtrener Shaun Constable fikk ønsket sitt oppfylt. Det blir lokalderby mellom Flint og FK Eik Tønsberg 871! 

Fantastisk!

Hovedtrener Shaun Constable er særdeles fornøyd med oppsettet. – Det blir full kok og utrolig moro å møte byrivalen. Dette ble godt mottatt av både trenerteam og spillergruppa. Vi gleder oss!

Folkefest

Flint har fått hjemmebanefordelen, og daglig ledere Nina og Mona gleder seg allerede til folkefest på Flint Esso Arena i mai. – Vi ble snytt for et heidunadrende 16. mai oppgjør i 2020 grunnet Covid, erindrer Nina. Med halv sesong i 2022 fikk Flint ikke møtte FK Eik Tønsberg 871 på hjemmebane.

-Nå som vi er i ulike divisjoner, så er NM eneste muligheten for et tellende oppgjør mellom byrivalene, legger Mona til. Dette skal bli utrolig morsomt. Vi har allerede fått en strøm av henvendelser fra folk som ønsker å bidrar rundt arrangement.

Det ble satt publikumsrekord på Gressbanen da de to lagene møttes i oktober 2021. Det er neppe realistisk å tro på like mange på denne kampen, men det blir folkefest er det ingen tvil om. – Vi har ikke de samme fasiititene med tanke på tribuner og sitteplasser, men det er godt med ståplasser rundt banen, forsikrer Nina.

1.runde NM spilles 18. eller 19. mai. 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram