Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotball inviterer til Sponsorfrokost

26. april 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/02/Flint-flagg-banner.jpg

2022Flint Fotball inviterer til
sponsorfrokost fredag 13. mai

Flint Fotball inviterer alle sine sponsorer og samarbeidspartnere til sponsorfrokost fredag 13. mai kl 08:00 på klubbhuset

-Dette blir årets andre sponsorfrokost, forteller  markedsansvarlig i Flint, Silje Lindahl. Vi håper mange ønsker å ta turen, både for å høre litt mer om hva som rører seg i Flint om dange, men også for å bli bedre kjent med hverandre.

Nettverksbygging

Flint Fotball er svært takknemlige for at lokalt næringsliv støtter opp om aktiviteten i klubben. – Våre sponsorer utgjør en vesentlig andel av klubbens inntekter. Vårt ønsker er at vi kan gi tilbake til alle som bidrar, både gjennom synlighet i våre kanaler, men også ved å skape en arena for nettverksbygging på tvers av bedriftene.

Sunn frokost

På hver sponsorsamling får 1-3 sponsorer mulighet til å presentere seg nærmere. Denne gangen har turen kommet til Håkonsen og Sukke og Friends Nutrition. Sistnevte disker også opp med prøvesmaking på mange av deres sunne produkter.

Påmelding

Meld gjerne fra om du kommer. Dette for at vi enklere skal beregne plass og mat. Send epost til Mona – mona@flintfotball.no 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/02/Silje-Lindahl.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram