Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kåre Gerhard Christensen til minne

8. august 2022

Kåre Gerhard Christensen til minne

Det var med stor sorg vi mottok budskapet om Kåre Gerhard Christensen sin bortgang torsdag 4. august. Hans omsorg, entusiasme og lojalitet til klubben vil bli dypt savnet.

En energisk og blid sørlending kom til Søndre Slagen i 1970 og ble raskt med i idrettsmiljøet i Flint. Med sin bakgrunn som friidrettsutøver i bl.a. Mandal og Hasle Idrettslag, var det friidrett som lå Kåre Gerhard nærmest. Her ble han engasjert med å bygge opp friidrettsgruppen på 70-tallet og hadde både administrative oppgaver og trener ansvar i den anledning. Han ble også tidlig medlem av klubbens hovedstyre samt aktiv i diverse komiteer og utvalg.

Kåre Gerhard ledet Friidrettsgruppen gjennom 80-tallet. Sammen med styret og øvrige frivillige ble det nedlagt et godt stykke arbeid som etter hvert resulterte i flere unge friidrettsutøvere som gjorde det bra på både regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Som leder av Friidrettsgruppen var Kåre Gerhard også i denne perioden medlem av hovedstyret. Han var en friidrettsmann, men var også sterkt opptatt av de andre idrettene som var i klubben på den tiden. Han var en sterk tilhenger av mottoet «Flint for alle» og tok initiativ til trimtilbud for voksne og veteraner. Og var en toneangivende medspiller under etablering og gjennomføring av Flintjoggen og Flintløpet.

Anlegg skaper aktivitet og Kåre Gerhard var opptatt av dette gjennom 80-årene med bl.a. etablering av et banefond for oppgradering av klubbens løpebane og øvrige friidretts fasiliteter. Dette gjorde det etter hvert mulig å utbedre løpebanen (grus) på slutten av 80-tallet samt at det på slutten av 90-tallet ble anlagt 110 m rettløpsbane med fast dekke i 6 baner.

I 2011 ble Seniorgarden etablert med Kåre Gerhard som leder. Dette skulle være en arena for tidligere idrettsutøvere og øvrige mangeårige medlemmer for sosialt samvær og ikke minst for gjennomføring av diverse dugnader. Noe bl.a. byggingen av dagens klubbhus fikk nyte godt av.

I 2019 ble Kåre Gerhard utnevnt til æresmedlem i klubben for sin innsats gjennom flere år. En utnevnelse både mottager og klubb satte meget stor pris på.

Det er mange som i disse dager vil savne Kåre Gerhard sin smittende entusiasme, humør og sterke følelser for idrettslaget. Som klubb, vil vi minnes ham med stor takknemlighet for all innsats lagt ned gjennom mange år.

Vi lyser fred over Kåre Gerhard Christensen sitt meget gode minne.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/08/Kare-Gerhard-Christensen1-e1659973794646.png
TIL MINNE

KÅRE GERHARD CHRISTENSEN

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram