Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Tenden Advokatfirma – forlenger sitt samarbeid med Flint Fotball

10. august 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/08/Tenden-sponsoravtale-2022-2.jpg

Fra venstre:  Senioradovakt i Tenden Oddmund Håkenstad, markedsansvarlig i Flint Silje Lindahl og  Lasse Jensen, partner i Tenden og trener i Flint.

SponsorTenden Advokatfirma - forlenger sitt samarbeid med Flint Fotball

Flint Fotball er strålende fornøyd med at Tenden Advokatfirma fortsetter sitt sponsorat i klubben.
Les mer om Tenden Advokatfirma
Send forespørsel:
post@tendenadvokat.no
Ring
Ring Tenden Advokatfirma
33 35 46 00
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/08/Tenden-logo-liggende-4-farger.png

Flint Fotball er stolte over at Tenden Advokatfirma ønsker å fortsette sitt samarbeid med klubben. Markedsansvarlig Silje Lindahl retter en stor takk til firmaet representert ved Oddmund Håkenstad og Lasse Jensen. – Vi er helt avhengig av støtte fra lokalt næringsliv. Det er flott med bedrifter som har en tydelig policy om å gi tilbake til lokalsamfunnet på denne måten, berømmer hun. Tenden Advokatfirma støtter også andre klubber og aktiviteter i nærmiljøet.

Opptatt av like muligheter for alle

Oddmund Håkenstad og Lasse Jensen hos Tenden syns det er stas å kunne støtte opp om fotballen i Flint. Lasse treffer man også i Flint-tøy på fritiden ettersom han er med i trenerteamet rundt Jenter 15. – Som trener på jentesiden ser jeg absolutt store muligheter for Flint fremover, poengterer Lasse. Klubben er stor, og har god rekruttering på jentesiden. Lasse tror forholdene ligger til rette for at Flint kan ta en ledende posisjon på utviklingen av jente- og damefotballen i klubben.

Markedsansvarlig Silje er selv trener for jentelag, og liker det hun hører. – Det er fint med samarbeiedspartnere som har meninger og innspill. Det er på den måten vi kan vokse og utvikle oss. Vi er glade for at Tenden Advokatfirma ønsker å bli med på reisen videre.

Om Tenden Advokatfirma

Tenden er blant de største frittstående firmaene med hovedsete utenfor Oslo, med 48 medarbeidere, hvorav 36 advokater. Tenden er et fullservice forretningsadvokatfirma, som også bistår privatpersoner og det offentlige. Vi utfører oppdrag over hele landet, både for norske og utenlandske klienter.

Erfaring, spesialisering og samarbeid

I Tenden forstår vi klientenes utfordringer og behov, og bidrar til at de når sine mål. Et godt råd forutsetter advokater som ser helheten. Jussen er ofte bare ett av flere virkemidler for å nå målet. Basert på klientenes behov, kombinerer vi faglig kvalitet med praktisk og kommersiell tilnærming. Vi forstår de forretningsmessige, strategiske, teknologiske og samfunnsmessige aspektene som er viktige for klientene.

Våre advokater har ulik erfaringsbakgrunn, mange fra de største advokatfirmaene og andre sterke juridiske fagmiljøer. De fleste har lang erfaring som advokater, rådgivere og styremedlemmer.

Tett samarbeid og ulik erfaringsbakgrunn gir firmaet en solid samlet kompetanse. Vi er organisert i kompetansegrupper, noe som sikrer spesialisering og faglig utvikling.

Det er viktig for oss å være tillitsskapende, løsningsorienterte og faglig solide. Vi legger vekt på tilgjengelighet og rask oppfølging.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram