Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Forza Flint episode 23 – Tor Øyvind Berntsen

3. oktober 2022

PODCASTForza Flint episode 23

Gjest: Tor Øyvind Berntsen

Podcast-generalene Stian Jahnsen og Rolf Erik Sørensen er klare med ny podcast! Episode 23 av “Forza Flint” er klar til å nytes.

Tor Øyvind Berntsen -Mannen, Myten, Legenden! Tidenes beste høyrefot! Er det medfødt eller kan det trenes opp? Hvor ofte lager han middag selv? Hvordan går hans nye karriere som Frisbeegolfspiller? Hvordan er en perfekt kveld? Og hvem er på hans drømmelag?

Denne podcasten ble spilt inn før sommeren, og en del av det som diskuteres relateres til den perioden. Flere av lytterspørsmålene ble også sendt inn av Tor Øyvinds gode venn, Stein Eriksen. Stein gikk dessverre bort nylig, og vi har av den grunn valgt å avvente publiseringen noe. I podcasten er blant annet deres vennskap et tema. 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Forza-Flint-podcast-logo-liten.png

Siste episoder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram