Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Fire fantastiske dager med fotballskole!

11. oktober 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/10/Flint-Fotballskole-med-JAR-2022-dag-1-og-2-12.jpg

Fotballskole i samarbeid med ItalentFire fantastiske dager med fotballglede!

85 ivrige fotballspillere i alderen 8-14 år var samlet på Flint til fotballskole i høstferien 8.-11.oktober

Værgudene var på vår side med tre av fire dager med strålende sol. En dag med overskyet og  litt vind gikk greit, spesielt siden regnet ventet til fotballskolen var ferdig for dagen.  Tusen takk til alle deltakerne – vi håper det ble fire flotte dager og at dere har lært masse!

John Arne Riise, Solveig Gulbrandsen og mange dyktige instruktører

Italent hadde lagt opp rammene rundt det sportslige, og bistått med å hente opp Marco Brunetti fra Italia med som dyktig instruktør på feltet. Flints hovedtrener Shaun Constable og Flints gjenkomne sønn, Mads Jensen, var med alle fire dagene og sørget at økter og alt på feltet var av topp kvalitet.

Tidligere Flint-trener John Arne Riise la høstferien til Tønsberg og var med som instruktør lørdag og søndag. Det ble et morsomt gjensyn for mange som har hatt gleden av John Arnes entusiasme under tidligere fotballskoler.

Ekstra stas ble det tirsdag da Solveig Gulbrandsen var gjesteinstruktør. Den tidligere landslagsspilleren og ekspertkommentatoren er også trener med UEFA B-lisens. Vi håper å se Solveig tilbake på Flint ved flere anledninger.

En stor takk også til Samir Saric fra SF G19/SF2, A-dame trener Simen Rokke, J15-trener Anders Skarbøvik, sportslig leder Ronny Holmedal, A-lagskeeper og keepertrener Kim Bjørkesett og A-lagsspillerne Mohammed Srour og Christian Steen-Hansen.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram