Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Driftsikker Kommunikasjon AS inngår sponsoravtale med Flint Fotball

18. november 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/Driftsikker-kommunikasjon-signering-2022-2-1.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/Driftsikker-kommunikasjon-signering-2022-3-1.jpg

Fra venstre:  Daglig leder i Driftsikker Kommunikasjon AS, Per Joar Lorvik, og daglig leder i Flint Fotball, Nina Tapio. Foto: Mona Habbestad, daglig leder Flint Fotball

SponsorDriftsikker Kommunikasjon AS inngår sponsoravtale med Flint Fotball

Flint Fotball er strålende fornøyd med at Driftsikker Kommunikasjon AS ønsker å støtte klubben på denne måte.
Les mer om Driftsikker Kommunikasjon AS
Send forespørsel:
perjoar@driftsikker.no
Ring
Ring Driftsikker Kommunikasjon AS
31 00 46 00
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/Driftsikkerkommunikasjon-as-medium-logo2.jpg

Flint Fotball er svært takknemlige for at Driftsikker Kommunikasjon AS ønsker å støtte opp om Flint Fotball på denne måten.  Markedsansvarlig Silje Lindahl retter en stor takk til daglig leder Per Joar Lorvik

– Vi er helt avhengig av støtte fra lokalt næringsliv, og det er strålende at Per Joar og Driftsikker Kommunikasjon ønsker å bidra på denne måten. For klubben er det viktig med stabile inntekter over tid, og vi håper dette er starten på et langt og godt samarbeid.

Fotball-entusiast

Per Joar Lorvik er ikke bare glødende fotballinteressert. Han er også nærmestse nabo til Flint Esso Arena. – Balkongen vår er nærmest som en VIP-tribune, forteller Per Joar spøkefullt. Der har han god oversikt over A-banen og all aktiviteten der. Per Joar og kona er også ofte å se på Flint når det er cuper og andre arrangement.

– Jeg blir glad når jeg ser aktivitet på anlegget, og syns klubben driftes bra. Som gammel fotballdommer lar jeg men nesten friste til å snøre på meg fotballskolene igjen, sier Per Joar.

Teste kasseløsning

Flint og Driftsikker Kommunikasjon AS skal også i gang med et spennende pilotprosjekt. – Driftsikker Kommunikasjon utvikler en håndholdt kasseløsning som vi veldig gjerne ønsker å teste hvordan fungerer for idrettslag. Flint Fotball har sagt seg villige til å prøve dette i 2023, noe vi gleder oss veldig til.

Daglig ledere i Flint Fotball, Nina Tapio og Mona Habbestad synes dette høres spennende ut. – Vi gleder oss til å teste ut dette i kiosken vår. Planen er å få dette på plass til kiosken åpner for fullt ved sesongstart april 2023.

Om Driftsikker Kommunikasjon AS

Driftsikker Kommunikasjon AS er en totalleverandør og “single point of contact ” for de aller fleste temaer som berører vare – og tjenestesalg, samt rapport og analysetjenester for virksomheter i alle størrelser. Driftsikker Kommunikasjon AS er også et innovativt programvarehus og en ledende leverandør av forretningsløsninger til vare – og tjenestehandel i Norge.

De har et bredt nettverk av lojale kunder og betrodde partnere, som gir dem innsikt og ressurser til å fortsette å bygge en sterk systemplattform og tilby de beste programvare og maskinvareløsningene i markedet. De har lang tids erfaring i bransjen hvor fokus er på kundens ønsker og behov.

Tjenester

  • Butikkdata – kasseløsninger
  • Betalingsløsninger
  • Betalingsterminaler
  • Nettbutikk og nettsider
  • Selvbetjeningskiosker
  • Infoskjermer
  • APP-løsninger
  • Internett/bredbånd
  • Antibakterielle dispensere

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram