Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Henning Heimtun – Flints første landslagsspiller!

24. november 2022

GÅFOTBALLHenning Heimtun

- tatt ut til landslaget i Gåfotball 50+
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/Henning-Heimtun-2022.png

Flint Fotball gratulerer Henning Heimtun som er tatt ut til å landslaget i Gåfotball under 8 nasjonersturneringene Winter Nations” som spilles i Malmø lørdag 26. november. Henning er tatt ut til landslaget 50+.  Der møtes Gåfotball-landslag fra Norge, Sverige, Nederland, Danmark, England, Litauen, Polen og Frankrike.

“Utrolig moro å få oppleve å spille med flagget på brystet i godt voksen alder”, forteller Henning. Han er en av mange som har børstet støv av fotballskolene etter at Flint startet med Gåfotball i august 2021. “Gåfotball er fantastisk moro, både på og av banen. Jeg anbefaler enda flere å prøve det.”

Gåfotballen i vekst

Primus Motor for Gåfotballen i Flint, Kjell Einar Hamnes, er naturligvis stolt og glad over å ha fått en Flint-spiller med på landslaget. – Gåfotballen vokser veldig, både her til lands og internasjonalt. Vi jobber tett med NFF for å etablere en form for serie- og turneringsspill, og har flere andre spennende prosjekter på trappene. Kjell Einar er Gåfotballens representant for Vestfold og har månedlige møter med NFF for å få ting på plass.

Damene kommer!
Kjell Einar er også glad for å også se damer på gåfotballtreningene. – Målet er å etablere damelag også her i Flint. Dette er et lavterskeltilbud og det er ikke noe krav at du har drevet med fotball tidligere. Damer 40+ må gjerne ta kontakt om de interessert.

Interessert i Gåfotball?

Kontakt Gåfotball
Kjell Einar Hamnes
Epost: kjelleh50@gmail.com
Mobil: 926 01 313
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/Henning-Heimtun-2022.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/11/Winter-Nations.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram