Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint og Esso fortsetter sitt historisk lange samarbeid

4. desember 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/12/Signering-avtale-Esso-2023-25-web.jpg

Fra venstre:  Public & Government Affairs Manager Esso Norge, Anne Fougner og markedsansvarlig i Flint, Silje Lindahl. 

ArenasponsrEsso fortsetter som arenasponsor

Les mer om Esso Norge
Send forespørsel:
https://www.exxonmobil.no/nn-no/company/overview/contact-us
Ring
Sentralbord
333 77 300
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/04/Esso_Sponsor.png

Flint og Esso har en historie som går helt tilbake til etableringsåret 1917. – At en idrettsklubb og et næringsselskap som Esso har samarbeidt i over 100 år er ganske unikt, sier Anne Fougner stolt. PSV og Philips slår oss med et samarbeid siden 1913, men utover det har jeg ikke funnet noen andre som kan skilte med et like langt partnerskap.

Og dette partnerskapet fortsetter. Flint og Esso har kommet til enighet for tre nye år, og Esso fortsetter som arenasponsor for Flint Esso Arena. – Dette er strålende nyheter for oss i Flint, sier markedsansvarlig Silje Lindahl. Esso har vært gjennom en stor endring de senere årene med konverteringen av raffineriet på Slagentangen til drivstoffterminal, og antall ansatte er dramatisk redusert. Vi i Flint var naturligvis svært usikre på hva det ville bety for videre samarbeid.

For Anne Fougner i Esso var anbefalingen til eget selskap klar – samarbeidet burde fortsette. – Vi har kommet til enighet om en ny treårs periode hvor Esso fortsetter som arenasponsor, så får vi se hva som skjer etter det. Esso har flere prosjekter på gang som forhåpentligvis kan utvikle seg til spennende nye satsningsområder på Slagentangen.

Flint Fotball takker Esso for fornyet tillitt og ser frem til et godt samarbeid de neste tre årene.

Flint og Essos historiske samarbeid

FLINT Tønsberg AIL ble stiftet i 1917  med en grunnstamme av spillere fra Esso Vallø og Tapetfabrikken.

Alt fra  de første årene lånte Flint Esso`s tomt ved Vallø Kapell og så ble banen flyttet til Valløbanen, også kalt «Bingen». I år 2000 solgte Esso «Bingen» til Block Watne og Flint fikk et betydelig beløp som følge av salget. Dette muliggjorde finansiering av den nye kunstgressbane på tomten til gartneriet til Skramstad. Flint åpnet denne banen i 2006.

Esso-cupen oppstod i 2008 ved sponsing av G13/14 cup i Slagenhallen og Esso ble draktsponsor for A-laget.
I 2012 opplevde Flint det tragiske at klubbhuset deres brenner ned til grunnen.  I 2014 inngikk Esso og Flint en 5-årig avtale hvor Esso får navnerettigheter til  Flint Esso Arena. Denne sponsoravtalen var med på å muliggjorde bygging av nytt klubbhus som stod ferdig i 2015. Dette samarbeidet fortsetter foreløpig frem til 2025.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram