Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Selvaag Bolig ny sponsor for Flint Fotball

2. desember 2022
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/12/Selvaag-Bolig-signering-2022-2-web1.jpg

Fra venstre:  Markedsansvarlig i Flint Fotball, Silje Lindahl og regionsdirektør i Selvaag Bolig AS, Rune Magnus Thomassen.

SponsorSelvaag Bolig AS inngår sponsoravtale med Flint Fotball

Les mer om Selvaag Bolig
Send forespørsel:
post@selvaagbolig.no
Ring
Ring Selvaag Bolig
915 02 224
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/12/Selvaag-Bolig-logo.png

Flint Fotball er svært takknemlige for at Selvaag Bolig AS ønsker å støtte opp om Flint Fotball.  Markedsansvarlig Silje Lindahl retter en stor takk til regionsdirektør Rune Magnus Thomassen.

– Som frivillig klubb er vi svært avhengig av støtte fra lokalt næringsliv, og at Selvaag Bolig ønsker å støtte opp om aktivitestilbudet vårt er helt fantastisk.

Støtte til de med nedsatt betalingsevne

For Selvaag Bolig er det spesielt viktig at støtten de gir går til å gi flest mulig like muligheter til å delta i organisert aktivitet i klubben. Midlene fra selskapet går derfor inn inn i potten avsatt til støtte for medlemmer med nedsatt betalingsevne. Dette setter daglig ledere Nina Tapio og Mona Habbestad stor pris på. – Hvert år ettergir eller reduserer vi treningsavgifter for en andel av våre medlemmer som har økonomiske utfordringer, forteller Nina. Selvaag Boligs bidrag inn her er svært kjærkomment.

Fokus på bærekraft

For Rune Magnus og Selvaag Bolig har arenaskilt liten verdi. – Vi har en klar strategi om å jobbe med bærekraft, og et av bærekraftsmålene er mindre ulikhet. Akkurat nå er vi innen i en vanskelig tid hvor mange opplever økonomisk usikkerhet, og ofte er fritidsaktiviteter posten som kuttes først når kostnader må spares. Vi var svært glade for å høre at Flint Fotball allerede hadde en slik ordning, og i tillegg har fokus på gjenbruk av fotballutstyr.

Flint Fotball ønsker Selvaag Bolig hjertelig velkommen til vårt sponsornettverk.

Om Selvaag Bolig AS

Selvaag Bolig er en trygg og solid partner for ditt livs viktigste investering. Å velge Selvaag Bolig er å velge kompetanse, seriøsitet, og høye ambisjoner. Kall dem gjerne bolignerder, men å bygge 60.000 boliger gjør noe med deg.

Ingen oppdrag er for store eller for komplekse for oss. På Løren i Oslo omskapte vi en nedlagt militærleir til å bli en helt ny bydel. På Kaldnes i Tønsberg ble et dødt industriområde til et nytt og levende boligområde. På Fornebu vokser det frem en by, der det en gang lå en flyplass.

Når vi skaper fremtidens byer, er det vår jobb å sørge for at folks hjem og nabolag danner trygge rammer for et godt liv. Vår lange historie som folkets boligbygger pålegger oss et ansvar. Vi skal bygge boliger det er behov for, til en pris de fleste har råd til.

Alt vi gjør skal være gjennomtenkt, ned til minste detalj.

Vi gjør fremtidens byer bedre.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram