Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Sør Sportsreiser ny sponsor av Flint Fotball

4. januar 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Sor-Sportsreiser-Raymond-Larsen-og-Daniel-Aase-liggende.jpg

Fra venstre:  Raymond Larsen og Daniel Aase i Sør Sportsreiser

SponsorSør Sportsreiser inngår sponsoravtale med Flint Fotball

Les mer om Sør Sportsreiser
Klikk her for å sende forespørsel
Ring
Ring Sør Sportsreiser
454 40 316

Flint Fotball er stolte over å kunne presentere Sør Sportsreiser som ny støttespiller for klubben. Sør Sportsreiser bistår klubber med blant annet booking av treningsleir og deltakelse på store cuper som Dana-cup.

“Flint Fotball har i flere år benyttet ekspertisen Sør Sportsreiser sitter på, både med tanke på treningsleirer for våre A-lag, og ikke minst i forhold til Dana-cup når rundt 200 spillere fra ungdomsavdelingen reiser ned til Danmark,” forteller daglig leder, Mona Habbestad. “De er en viktig støttespiller for oss, og da er det også gledelig at de velger å støtte oss tilbake.”

Ser frem til flere flotte opplevelser med Flint

“Vi i Sør sportsreiser elsker fotball og Dana Cup. Flint fotball er en stor og tradisjonsrik klubb som stadig vender tilbake til Dana Cup den siste uken i juli. Vi er stolte av å bli en samarbeidspartner med en kvalitetsklubb som legger til rette for aktivitet for alle. Vi ser frem til flere flotte opplevelser sammen med Flint i årene som kommer, og vil fortsette å legge til rette for at dere får det best mulig på tur, forteller Daniel Aase i Sør Sportsreiser.

Flint Fotball ønsker Sør Sportsreiser hjertelig velkommen til vårt sponsornettverk.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Sor-sportsreiser-logo.jpg

Om Sør Sportsreiser

Sør sportsreiser har som visjon å gi sine kunder opplevelser og minner for livet. De er tett på og hjelper deg gjennom hele prosessen – fra idé til bestilling – og en trygg gjennomføring av reisen. De har lang erfaring med å sende lag og grupper i alle aldre på treningsleirer og turneringer over hele verden. I Sør sportsreiser legger de stolthet i å alltid være til stede for gi deg best mulig service.

Hvorfor Sør sportsreiser?

De har kombinert 20-års erfaring fra sportsreisebransjen med 15-års erfaring fra toppfotballen. Dermed har vi løsninger som passer alt fra ungdomslag i breddeidretten til helprofesjonelle lag og klubber som skal spisse formen eller dyrke det sosiale miljøet i laget.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram