Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Asfaltleggeren AS – ny sponsor med kickback til støtte for klubben!

6. januar 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Asfaltleggeren-2023-nettside-scaled.jpg

Fra venstre:  Nina Tapio, daglig leder Flint Fotball, Pål Didriksen – Asfaltleggeren og Mona Habbestad, daglig leder Flint Fotball

SponsorAsfaltleggeren inngår sponsor- og kickbackavtale med Flint

Bestill gratis befaring!
Klikk her for å sende forespørsel
Ring
Ring Asfaltleggeren
489 48 484

Flint Fotball er glade for å kunne presentere Asfaltleggeren AS som nytt tilskudd på sponsorsiden. – Vi ser frem til et spennende samarbeid som forhåpentligvis kommer begge parter til gode, forteller daglig leder Mona Habbestad.

Styreleder i Asfaltleggere, Pål Didriksen, tok selv kontakt med klubben for å diskutere et mulig partnerskap. – Vi er et ganske nytt selskap innen bransjen, og ønsker å gjøre oss kjent for potensielle nye kunder. Flint Fotball er en stor klubb midt i Tønsbergs største bydel. Vi håper naturligvis det kan resultere i flere oppdrag for oss i tiden fremover.

Gratis berfaring og kickback til Flint

Asfaltleggeren er opptatt av å levere kvalitet og til avtalt tid. – I tillegg tilbyr vi gratis befaring. Vi anbefaler alle Flintmedlemmer å oppgi kampanjekoden AsfaltFlint2023 når de kontakter oss. Skulle det resultere i et oppdrag, så vil vi gi kr 10 per kvadratmeter asfalt lagt i kickback til Flint. Alle som vurderer å legge asfalt, enten privat eller bedrift, kan dermed støtte klubben ved å velge oss – naturligvis til en konkurransedyktig pris.

Flint Fotball ønsker Asfaltleggeren AS hjertelig velkommen til vårt sponsornettverk.

10 kr/m2 asfalt lagt i kickback til Flint
Oppgi følgende kampanjekode ved bestilling/befaring
AsfaltFlint2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/qr-KODE-ASFALTLEGGEREN-FLINT.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Asfaltleggeren-200.jpg

Om Asfaltleggeren

Asfaltlegging | Vi er totalleverandør innen asfalteringsarbeider i alle størrelser. Trenger du å asfaltere oppkjørselen, legge asfalt på en privat vei eller bare reparere en flekk – vi tar jobben! Vi utfører jobber for både bedrifter og privatpersoner.

Fresing | Trenger du å fjerne et dårlig eller uønsket asfaltlag? Før et nytt lag med asfalt legges anbefaler vi å frese gammel asfalt, ellers må blant annet kantstein og kummer heves.

Bred erfaring | Vår brede erfaring innen gravearbeid, pukkverk og asfaltleveranse kommer våre kunder tilgode! Vi kjenner råvaren og gir deg anbefalinger og forslag til f.eks. kantstein og eventuell avretting.

Avtalt tid | Vårt fokus er godt arbeid levert til avtalt tid! Med god kommunikasjon og planlegging skal ikke regnværet stoppe dine asfaltdrømmer!

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram