Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint søker jenter født 2007-06 til J17 Fun-lag

25. januar 2023

Flint Fun er for ungdommer fra 16-19 år som ønsker å spille fotball, men kanskje ikke har motivasjon eller tid til 3-4 treninger i uken. Fun er for de som ønsker å samles, kanskje en gang i uken og først og fremst ha fokus på å ha det gøy, og spille fotball.

Flint har allerede to slike grupper – Flint Fun G16 og Flint Fun G19. Vi har et ønske om å etablere et tilsvarende tilbud på jentesiden for J17.

Kunne du tenke deg å børste støv av fotballskoene? Eller kanskje du vurderer å trappe litt ned? Snakk gjerne med venner og kjente, kanskje får du med deg en liten gjeng.

I første omgang trenger vi å få tilbakemelding på om interessen er der. Ta derfor gjerne, helt uforpliktende, kontakt med Cecilie Karlsen. Send henne en epost eller SMS, og blir vi en liten gjeng så inviterer vi til treninger og tar det derfra.

Cecilie Karlsen
Mobil: 994 55 628
Epost: Cecilie.Karlsen@fosen.no

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram