Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Flint – Åskollen (treningskamp)

28. januar 2023

TreningskampSeier 4-1 over Åskollen

28.01.2023 - Flint Esso Arena
Flint
01234567890
Flint
01234567890
Åskollen
Åskollen

Seier i årets første treningskamp!

I overkant av 50-60 tilskuere hadde tatt turen til Flint Esso Arena lørdag 28. januar for å se Flint A-herrer i sesongens første treningskamp. Motstander var 3. divisjonslaget Åskollen fra Drammen.

Shaun Constable og hans menn startet kampen noen famlende, og for laget som knapt slapp inn noen baklengs høstsesongen i fjor, så var det nok litt surt å se ballen i mål for Åskolloen etter knappe to minutters spill.

Flint-gutta lot seg ikke knekke av det, presset høyere og tok over kampen mer og mer utover i første omgang. Jacob Gussiås fikk vist at scoringsrekken fra fjoråret ikke bare var et blaff, og noterte seg for to scoringer før pause hvor stillingen da var 2-1 til hjemmelaget.

Shaun Constable byttet store deler av mannskapet etter pausen, og det tok Ole Opthun omtrent ett minutt etter at fløyta gikk å snappe ballen fra Åskollens sisteskanse og sette ballen i mål. Samme Opthun noterte seg litt senere for dagens andre, og stillingen var da 4-1 til Flint.

Hovedtrener Shaun Constable var godt fornøyd med innsatsen til laget etter kampen, og mente vi kanskje burde ha satt et mål eller to også. Likevel en god start for hjemmelaget, og det på en dag hvor sentrale spillere som Anders Røkaas og Kristian Rinaldo Pedersen ikke var med.

Bilder og opptak fra kampen

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram