Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint ble Årets spiller- og trenerutviklingsklubb i Vestfold 2022

28. januar 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/11/Trenerforum-banner-generell.jpg

Årets spiller- og trenerutviklingsklubb 2022

Under Fotballkonferansen lørdag 28. januar 2023, ble Flint tildelt prisen som Årets spiller- og trenerutviklingsklubb i Vestfold. Prisen ble overrukket av fotballpresident Lise Klaveness.

Sportslig leder Ronny Holmedal og trenerutvikler Johan Ludvik Lund fikk gleden av å ta imot prisen. Flint har de siste årene jobbet målrettet med å styrke den sportslige kompetansen i klubben, både i sportslig utvalg og blant sine trenere.

“Vi tilbyr alle trenere i Flint NFFs Grasrottrenerkurs,” forteller Johan Ludvik. Han er selv kursholder, og kurs avholdes jevnlig gjennom året på klubbhuset. “I tillegg har vi utviklet vårt eget verktøy – Flintskolen, som 8-12 års lagene i klubben er i god gang med å gjøre seg kjent med og ta i bruk på feltet. Her er det skreddersydd øvelser med utgangspunkt i det vi som klubb ønsker å ha fokus på.”

Ronny Holmedal er klokkeklar på hva han mener er nøkkelen for god spillerutvikling. “Alt starter med trenerne og ressursene rundt lagene. De er de viktiste medspillerne til klubben i møte med barn og unge. Gir vi disse gode verktøy, øvelser og innsikt, vil resultatene også komme på fotballbanen.”

Begge setter stor pris på anerkjennelsen fra NFF Vestfold. “Dette viser at vi har riktig fokus og retning. Vi skal fortsette å bygge videre på dette i tiden fremover. Som jeg liker å si – I dag er vi gode, men vi har lyst til å bli litt bedre i morgen,” sier Ronny.

Johan Ludvik retter en stor takk til alle trenerteam i klubben. “Denne prisen går til alle dere trenere i klubben som er på feltet og jobber hver uke hele året , takk for at dere er utviklingsorientert, nysgjerrig og at dere bidrar til fellesskapet som feks trenerkurs, forum og inspirasjonsturer.”

Premien består av diplom og kr 5000,- som øremerkes årets inspirasjonstur som planlegges i november 2023.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Arets-spiller-og-trenerutviklingsklubb-2022-Lise-Klavenes.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram