Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Åpen kveld – bli bedre kjent med Flint Fotball

1. februar 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/02/Flint-flagg-banner.jpg

Åpen kveld - bli kjent med klubben

Er du interessert i høre mer om hva som rører seg i Flint Fotball? Onsdag 8. februar kl 19:00 er alle hjertelig velkommen på klubbhuset for mer informasjon.

Med rundt 1200 medlemmer og nærmere 100 aktive lag er Flint en stor klubb og en viktig samfunnsaktør i Søndre Slagen.  Flint skal være for alle og har tilbud til alle aldre – fra idrettslek for 3-5 åringer til gåfotball for de fra 50 og oppover.

Vi er en breddeklubb der gode tilbud til barn og unge har høyeste prioritet – både til de som har ambisjoner og til de som spiller fotball bare for gøy. Vi er opptatt av at Flint skal være et trygt og godt sted å være og gjør vårt beste for å leve opp til våre verdier SAMHOLD – STOLTHET – GLEDE.

Grunnpilaren i driften av klubben vår er de frivillige. Flere hundre frivillige bruker sin fritid – noen mye og noen mindre – for at barn og unge skal ha et godt tilbud. Vi trenger flere frivillige. Vi inviterer derfor til en åpen kveld der alle som kan tenke seg å engasjere seg i klubben er velkommen. Eller kanskje du bare har lyst til å høre nærmere hva vi driver med? Alle er velkommen.

Vi håper du har anledning til å komme på Klubbhuset 0nsdag 8 februar, kl 19.00. Da vil vi presentere Flint og beskrive noen av de oppgavene vi trenger frivillige til – noen store og mange små.

Alle er velkommen – og deltakelsen er helt uforpliktende. Vi håper å se deg!

Uforpliktende informasjonsmøte - bli bedre kjent med Flint Fotball.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/01/Flint_Logo_200e.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram