Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Flint – Halsen (treningskamp)

4. februar 2023

TreningskampSeier 5-4 over Halsen

04.02.2023 - Flint Esso Arena
Flint
01234567890
Flint
01234567890
Åskollen
Åskollen

Målrikt oppgjør i sesongens andre treningskant. 

Lørdag 4. februar var det duket for årets andre treningskamp for Flint A-herrer. Motstander var 3. divisjonslaget Halsen.

Kampen bølget frem og tilbake og ble av den målrike sorten. Flint gikk opp i ledelse tidlig i første omgang, men etter knappe 20 minutter midtbanegeneralen Kristian Rinaldo Pedersen gå av banen med skade.

Shaun Constable og hans team hadde denne gangen tatt med mange unge spillere fra både G19 og G16. For mange var dette første møte med en motstander på dette nivået, og alt i alt klarte de seg bra. Yngste på banen var Oskar Loftesnes-Bjune (15).

Kampen endte 5-4 i favør Flint. Dagens målscorere var Adrian Krysian, Jacob Gussiås (2), Sondre Berg-Henry og Alex Machado.

Bilder fra kampen

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram