Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fun J17 – kom og prøv, helt uforpliktende!

9. februar 2023

Flint Fun er for ungdommer fra 16-19 år som ønsker å spille fotball, men kanskje ikke har motivasjon eller tid til 3-4 treninger i uken. Fun er for de som ønsker å samles, kanskje en gang i uken og først og fremst ha fokus på å ha det gøy, og spille fotball.

Flint har allerede to slike grupper – Flint Fun G16 og Flint Fun G19. Vi har et ønske om å etablere et tilsvarende tilbud på jentesiden for J17.

Kunne du tenke deg å børste støv av fotballskoene? Eller kanskje du vurderer å trappe litt ned? Snakk gjerne med venner og kjente, kanskje får du med deg en liten gjeng

TRENINGER – KOM OG PRØV, HELT UFORPLIKTENDE

Vi har foreløpig satt opp tre treninger hvor det bare er å møte opp. Ta gjerne med deg en venninne eller to også. Ingen krav til fotballferdigheter, så lenge du har lyst, har du lov.

I J17-serien er det lov å spille med noen overårige spillere per kamp. Jenter født 2005 er derfor også hjertelig velkommen.

Cecilie Karlsen
Mobil: 994 55 628
Epost: Cecilie.Karlsen@fosen.no
Trening D-banen
13:00-14:30
Trening A-banen
18:30-20:00
Trening A-banen
13:00-14:30

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram