Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Pema Miljøteknikk og Pelle og Pema Ombruk AS nye sponsorer

6. februar 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/02/Sponsoravtale-Pema-og-Pelle-og-Pema-Ombruk-AS-2.jpg

Fra venstre:  Styreleder i Flint Fotball Geir Bøe, og daglig leder i Pema Miljøteknikk, Kjetil Petterson.

SponsorPema Miljøteknikk AS og Pelle og Pema Ombruk AS
inngår sponsorsamarbeid med Flint Fotball

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/02/Pema.jpg
Les mer om Pema Miljøteknikk AS
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/02/Pelle-og-Pema-Ombruk-AS.jpg
Les mer om Pelle og Pema Ombruk AS

For Flint Fotball er det en glede å kunne ønske to nye selskap inn i sponsorrekken – Pema Miljøteknikk AS og Pelle og Pema Ombruk AS. En som har en finger med i begge selskaper er daglig leder i Pema, Kjetil Pettersson.

“Sett med Pema-øyne så har det å sponse Flint eller idrett begrenset markedsmessig verdi for oss som selskap, men vi syns det er flott å kunne støtte opp om positiv aktivitet for barn og unge i nærmiljøet. Flint jobber godt, og er en stor bydelsklubb med mye aktivitet. Vi er stolte over å kunne bidra inn mot det.”

Pema Miljøteknikk AS er en totalleverandør av vaskerimaskiner, gulv- og feiemaskiner, storkjøkkenløsninger samt renholdsutstyr i Vestfold, Buskerud og Telemark.  De utfører også service for de fleste elektriske forretninger i Vestfold og har serviceavtaler/garantireparasjoner for de fleste av leverandørene. Selskapet holder til på Sem like ved E18.

Fokus på miljø og ombruk.

I Pema er de opptatt av gjenbruk, og har derfor satset stort på reperasjon og service. “For oss er gjenbruk ryggraden i selskapet vårt, forteller Kjetil. Det er også derfor Pema har gått sammen med konkurrenten Pelles Verksted AS og lansert Pelle og Pema Ombruk AS.

“Vi håper virkelig at flere får øynene opp for det å kjøpe brukt. Til sammen har selskapene over 150 års erfaring innen reparasjon og service. Vi har startet dette sammen da vi ønsker å bidra til at du kan ta gode, trygge og bærekraftige kjøp innen hvitevarer. Konseptet Ombruk gjør det trygt for deg som forbruker å handle brukte varer. Du får 2 års garanti på produktet, og alle aktører tilknyttet konseptet har måttet dokumentere seriøs og skikkelig drift over flere år.”

Oppfordringen fra Kjetil er derfor klokkeklar. “Er du i markedet for hvitevarer, sjekk gjerne ut utvalget vårt – kvalitetsprodukter, med garanti samtidig som du bidrar positivt til miljøet.”

Flint Fotball ønsker både Pema Miljøteknikk AS og Pelle og Pema Ombruk AS velkommen med på sponsorlaget! 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/02/mariwz-logo-final.gif

Om Pelle og Pema Ombruk AS

Pelle og Pema ombruk AS er ett samarbeid mellom Pema Miljøteknikk AS og Pelles Verksted AS. Sammen har vi over 150 års erfaring innen reparasjon og service. Vi har startet dette sammen da vi ønsker å bidra til at du kan ta gode, trygge og bærekraftige kjøp innen hvitevarer.

Vi har knyttet oss til bransjens eget konsept innen gjenbruksprodukter, Ombruk AS. Her har leverandører, forhandlere og forsikringsselskap gått sammen om å utvikle ett konsept som gjør det trygt for deg som forbruker å handle brukte varer.

Du får 2 års garanti på produktet, og alle aktører tilknyttet konseptet har måttet dokumentere seriøs og skikkelig drift over flere år.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram