Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Folksom forlenger sponsorsamarbeidet med Flint Fotball

15. februar 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/02/Folksom-signering-2023-25-2.jpg

Fra venstre:  Kjell Einar Hamnes (Flint Gåfotball), Henriette Throndsen (Adm.&markedskoordinator Folksom), Pål Egeland (adm.dir Folksom) og Geir Bøe (styreleder Flint Fotball)

SponsorFolksom forlenger sponsoravtalen
med Flint Fotball

Les mer om Folksom
Klikk her for å sende forespørsel
Les mer om prosjektet

Flint Fotball er utrolige glade for at Folksom har valgt å forlenge sin sponsoravtale med klubben for tre nye år.

“For Flint Fotball er dette svært gledelig,” forteller styreleder Geir Bøe. “Vi er helt avhengig av støtte fra lokalt næringsliv for drift av klubben, og Folksom er en av våre største bidragsytere. Deres støtte er med på å videreføre det gode arbeidet for både unge og eldre i klubben.”

Administrende direktør i Folksom, Pål Egeland, er også glad for videre samarbeid. “Flint Fotball er en viktig samfunnsaktør i Søndre Slagen. Vi i Folksom er opptatt av stedsutvikling, og ønsker å støtte opp om aktører som jobber godt med miljø og møteplasser. Vi har selv et stedsutviklingsprosjekt i området, nemlig Tolvsrød Torg, og ser at våre interesser går hånd i hånd. Folksom ønsker å støtte opp om aktiviteter i områder hvor vi selv er tilstede.

Flint for alle

Folksom er opptatt av å støtte opp om hele klubben. “Vi viderefører vår synlighet på A-lagenes drakter og på trenerjakker,” forteller Pål. Likevel er det breddeklubben Flint vi primært bidrar til. Vi liker at Flint jobber etter mottoet “Flint for alle”.

Og Pål er selv å finne som frivillig på treningsfeltet som trener for Flints G19 Fun-lag. “Det er utrolig gøy å følge gutter som har funnet tilbake til fotballbanen og møtes en gang i uken for trening, og spiller kamper i sesong.”

Pål og Folksom har også fått sansen for Gåfotball-satsingen i klubben, noe Gåfotballgeneral, Kjell Einar Hamnes, setter stor pris på. “Gåfotball-gjengen gleder seg over å kunne spille turneringer og kamper fremover med Folksom på drakta,” forteller han stolt.

Flint Fotball takker Folksom for fornyet tillitt, og gleder oss til den spennende utviklingen av Tolvsrød Torg.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/Folksom-logo-200.png

Om Folksom

FOLKSOM er en eiendomsutvikler med genuin entusiasme for by- og stedsutvikling. Vi investerer i prosjekter på sentrale knutepunkter med stort utviklingspotensial.

Vi har tro på verdiskapning gjennom godt vertskap, lokal tilstedeværelse, kunnskap, kreativitet og god forretningssans. Vi liker ekstra godt eiendommer, områder, nabolag og gateløp som ikke fungerer og mangler puls. Det trigger oss til å tenke annerledes!

Tolvsrød Torg

– der folk møtes

Nye Tolvsrød Torg skal bli en levende møteplass for nærområdet. Eksisterende tilbud skal reorganiseres og utvides for å skape en nær og engasjerende landsby. Tolvsrød Torg skal tilby kommersielle nærfunksjoner, gode uterom og varierte boligtyper i trygge grønne rammer.

Les mer om Tolvsrød Torg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram