TreningskampSeier 3-8 borte mot Sprint-Jeløy

01234567890
Flint
Flint

Lørdag 18. februar tok Flint A-herrer turen over fjorden for å teste formen mot 3. divisjonsklubben Sprint Jeløy. Flint stilte uten Jakob Gussiås, Luis Brendsrød og Ole Opthun som var ute med skader. Gledelig var det imidlertid å se Christian Steen-Hansen tilbake i troppen.

Flint fikk en kalddusj etter knapt et minutt spilt da Sprint Jeløy da hjemmelaget gikk opp i 1-0 ledelse. Den ristet Flint av seg umiddelbart, og tok deretter grep om kampen. Flint hadde spillet, og ut fra antall sjanser kunne stillingen fort ha vært mer enn 1-2 til Flint da lagene gikk til pause. Scoringene stod Jostein Bruun og Simon Mekonen for.

Etter pause fortsatte Flint presset, og det gav uttelling. Litt over midtveis ut i andre omgang ledet Flint hele 1-6. Adrian Krysian (2), Simon Mekonen og Jostein Brun tegnet seg for disse.

Mot slutten av kampen lot hovedtrener Shaun Constable de unge spillerne på benken slippe til, sammen med Christian Steen-Hansen som spilte sin første kamp etter langt skadeavbrekk og operasjon. Comebacket ble kronet med scoring, og etter nettkjenning fra Noah Abrahamsen, endte kampen 3-8 til Flint.