Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Norgeshus ny draktsponsor for Flint Fotball

20. februar 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/02/Norgeshus.png

Fra venstre:  Nina Tapio, daglig leder Flint Fotball, Rolf Eilerås og Henrik Solvang fra Norgeshus Saga Byggentrepenør AS, Henning Berntsen og Daniel Danielsen fra Norgeshus Tømrermester Henning Berntsen AS, og Mona Habbestad, daglig leder Flint Fotball.

SponsorNorgeshus blir draktsponsor
for Flint Fotball

Oktober 2022 undertegnet Flint Fotball avtale med bedrift om å bli draktsponsor for breddelagene. Julaften kom beskjeden om at selskapet var konkurs. Det hele kunne blitt en veldig trist historie, men heldigvis ordnet kjeden sentralt og to lokale selskaper opp.
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/02/Norgeshus-Saga.jpg
Les mer om Norgeshus Saga Byggentrepenør AS
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/02/Norgeshus-H.-Berntsen.jpg
Les mer om Norgeshus Tømrermester Henning Bertnsen AS

“Gleden var stor i oktober da vi signerte avtalen som sikret en betydelig sum til klubben,” forteller daglig leder Mona Habbestad. “Vi gikk umiddelbart i gang med arbeidet for å få trykket logo på mange hundre drakter. Dette var litt av en logistikk, men i desember var jobben gjort. Skuffelsen ble derfor stor da eposten kom selveste julaften om at selskapet var konkurs.”

Mona ventet til godt ut i romjulen før hun informerte resten av styret. “Jeg ville ikke ødelegge julen for de andre. Det tok tid å komme over skuffelsen over å minste et stort sponsorbeløp de neste tre årene. Likevel var det vissheten om at vi nå satt med hundrevis av drakter med en logo vi ikke fikk fjernet, og uten mulighet for å inngå avtale med noen andre heller. Kostnadene i forbindelse med trykkingen var også ubetalt.”

Reddende engler

“Det var en fortvilet situasjon, legger Nina Tapio til. “Vi forstod at det ikke ville ha noe for seg å melde inn forfalte fakturaer til konkursboet. Til slutt besteme vi oss for å sende en forespørsel til Norgshus sentralt. Håpet var at de var villige til å dekke påløpte kostnader.”

Eposten ble sendt, og overraskelsen stor da markedsdirektør Benn Asgeir Båtvik besvaret henvendelsen etter kun få minutter. “Vi er rett og slett overveldet over responsen vi fikk fra Norgeshus,” sier Mona. Båtvik uttrykte fortvilelse over situasjonen, spesielt når barn og ungdom blir skadelidende. Han lovet å se på saken.”

Ikke lenge etter var løsningen klar. Norgeshus sentralt sammen med to lokale aktører, Norgeshus Saga Byggentrepenør AS og Norgeshus Tømrermester Henning Berntsen AS overtok avtalen.

Samarbeid

“Uavhengig av hvilken klubb man har tilhørighet til lokalt, så er det kjedelig at en konkurs får en ringvirkning som dette, sier Henning Berntsen og får støtte fra Rolf Eilerås fra Saga Byggentrepenør. “Det er spesielt kjedelig når det går utover barn og unge. Vi ville veldig gjerne være med på en god løsning. Det er og hyggelig at Norgeshus sentralt ville gå inn og ordne opp. Vi samarbeider allerede under Norgeshus-paraplyen, så det var fint ting at samarbeid reddet avtalen, sier Eilerås.

“For oss var det viktig å vise at Norgeshus stiller opp. Vi vet jo litt om hvordan idrettsøkonomi er, og hvor avhengig idretten er av sponsorer. Nå klarte vi å få til en løsning, en god løsning, sier Henning Berntsen.

Over all forventing

Responsen fra Norgeshus på denne situasjon var over all forventning, og både administrasjon og fotballstyret er utrolig takknemlig for måten Norgeshus har ordnet opp. Flint Fotball takker Norgeshus, Norgeshus Saga Byggentrepenør AS og Norgeshus Tømrermester Henning Berntsen AS for tillitten. 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram