Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Teie – Flint (NM-kval)

19. mars 2023

NM-kval runde 1Seier etter ekstraomganger

18.03.2023 - Teie Xpert KG
Teie
01234567890
Teie
01234567890
Flint
Flint

Lørdag 18. mars var det duket for årets første tellende kamp, da Flint A-herrer gjestet Teie for 1. runde i kvalifisering til NM. Dette var en kamp hvor Flint nok var å regne som favoritter, likevel skulle det vise seg å bli en langdryg affære hvor lagene måtte ut i ekstraomganger.

Etter kampen oppsummerte hovedtrener Shaun Constable det slik: – Vi maler og maler igjennom hele kampen og skaper mye nesten-sjanser. Det blir tøffe arbeidsforhold og spillerne skal ha skryt for at de ikke lar seg stresse selv om stillingen er 0-0.

Junior Alexander Mosquera Machado ble matchvinner etter et vakkert Flint-angrep. Kristian Rinaldo Pedersen fant Adrian Krysian som med øyne i nakken hælsparket fri Mosquera Machado som ble den store helten. Like etter fikk målscoreren sitt andre gule for dagen, og måtte se resten av kampen fra sidelinjen.

Det var en kamp hvor Flint hadde ballen, og Teie satset på kjappe oppspill i lengeretningen. For Flint-gutta satt ikke pasningsspillet helt som det pleier, og spesielt i siste tredjedel manglet den vanlige magien. 0-1 serie holder likevel, og Flint er videre til 2. kvalifiseringsrunde.

Flint stilte følgende lag:

Kim Bjørkesett, Daniel Hersløv, Tristian Brendsrød (Mons Solberg 103 min), Anders Harald Flåten Røkaas, Mads Lie Jensen, Luis Brendsrød, Michael Andrè Skontorp, Kristian Rinaldo Pedersen, Jacob Gussiås (Ole Opthun 67. min), Simon Mekonen (Junior Alexander Mosquera Machado 67. min), Adrian Krysian.

Innbyttere: Ragnar Odd Ernesto Nansen, Mons Veiby-Moen, Oscar Loftesnes-Bjune og Sebastian Storm Lorentzen.

Bilder og opptak fra kampen

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram