Stoppen
Stoppen

Søndag 19. mars var det duket for treningskamper for Flint A-damer og rekruttlaget. Stoppen SK hadde tatt turen for å gi jentene matching i oppkjøringen mot sesongstart.

Famlende start

Første omgang startet noe famlende for Flints jenter. Pasningene satt ikke helt, og jentene ble løpende mye i mellom. Laget kom til flere gode sjanser, men det var likevel Stoppen som gikk til pause med 0-1  ledelse.

Hva hovedtrenere Anders Skarbøvik og hans team har sagt i pausen vites ikke, men det virket tydeligvis. Flint-jentene startet andre omgang med en helt annen energi og kamplyst, og det gikk ikke mange minuttene før utligningen satt ved Silje Eline Aas. Flint tok mer og mer over spillet, pasningene satt som de skulle, og de kom stadig til gode sjanser. Midtveis i andre omgang klinket Johanne Mossige Utheim til med et herlig langskudd som lobbet perfekt over Stoppens sisteskanse. Utheim var også på farten kort tid etterpå, og alene med keeper satte hun ballen sikkert i mål.

Flint A-damer vant kampen 3-1

Flint A-damer stilte følgende lag:

Hannah Ai Svendsen, Thea Hakimi Haslestad Hansen, Oda Amalie Contardo Eilerås, Camilla Louise Feilberg, Iselin Marie Kristoffersen Pettersen, Mathilde Aglen Seeberg, Ebba Traalum Okkenhaug, Johanne Mossige Utheim, Olivia Holtan, Andrea Habbestad Næss, Mia Sofie Skarbøvik, Hannah Tellefsen, Silje Eline Aas, Erle Augustin Klauseie, Sofie Hiorth Eliassen.

Flint Damer rekrutt

Flints rekrutt-jenter var også i aksjon. Den kampen endte med 3-0 seier for Flint etter scoringer av Sofie Hiorth Eliassen (2) og Olivia Holtan.