Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint ærestegn utdelt på årsmøtet

24. mars 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/03/AErestegn-Flint-Tonsberg-AIL-2023-scaled-e1679665938295.jpg

Fra venstre: Christian Berg-Henry (Sølvmerket), Tom Evan Hansen (Gullmerket), Mona Habbestad (Sølvmerket), Sondre Aurmo (Gullmerket) og Kjell Arne Mørk (Sølvmerket). Foto: Arne Lysne, TB.no

Flint ærestegn utdelt på årsmøtet

Flint Tønsberg AIL gjennomførte sitt årsmøte for driftsåret 2021 torsdag 24. mars kl 18:00 på klubbhuset. Vi retter en stor takk til alle som møtte opp.

Årsmøtet gikk gjennom Hovedforeningen og fotballgruppens årsberetning. Disse, samt regnskap 2022 og budsjett for 2023 ble godkjent av årsmøtet.Det var ingen innmeldte saker.

Det ble gjort valg til hovedstyret, fotballstyret, kontrollkomiteen og valgkomiteen. Signert protokoll finner du i oversikten over årsmøte-dokumenter.

Oversikt over hovedstyret, fotballstyret, valgkomiteen og kontrollutvalget.

Utdeling av Flints Ærestegn

Flint Tønsberg AIL kan tildele sølvmerke, gullmerke og æresmedlemskap. Du kan lese mer om våre statutter på denne siden.

På årsmøtet ble det utdelt syv ærestegn – fem sølvmerker, to gullmerke og ett æresmedlemskap. Les begrunnelser for personer knyttet til Flint Fotball under.

 • Æresmedlemskap – Kjell Arne Nordby (Fotball)
 • Gullmerket
  • Tom Evan Hansen (Fotball)
  • Sondre Aurmo (Håndball)
 • Sølvmerket
  • Christian Berg-Henry (Fotball)
  • Mona Habbestad (Fotball)
  • Kjell Arne Mørk (Fotball)
  • Cecile Swift (Håndball)
  • Kristian Hansen (Håndball)
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/03/Kjell-Arne-Nordby-aeresmedlem.jpg

Kjell Arne Nordby

Æresmedlemskap

Begrunnelse

For sin innsats som materialforvalter og styremedlem i fotballgruppen, medlem i Banekomite og Huskomite i Hovedforeningen, som banemester/vaktmester i mange år langt utover det stillingsbeskrivelsen tilsier.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/03/Tom-Evan-hansen-Gullmerket.jpg

Tom Evan Hansen

Gullmerket

Begrunnelse

For sin innsats som trener i barnefotballen, lagleder ungdomsfotballen, mangeårig medlem i Sportslig Utvalg, medlem av Anleggsutvalget og styremedlem fotballgruppen.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/01/Kjell-Arne-Mork-e1674231890113.png

Kjell Arne Mørk

Sølvmerket

Begrunnelse

For sin innsats som trener i barne- og ungdomsfotballen gjennom mange år, medlem av klubbens anleggsutvalg og for sin innsats som vaktmester langt utover det stillingsbeskrivelsen tilsier.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/10/Christian-Berg-Henry-kvadr.jpg

Christian Berg-Henry

Sølvmerket

Begrunnelse

For sin innsats som trener, keepertrener og lagleder i barn- og ungdomsfotballen, leder av Barneutvalget og Breddeutvalget, medlem i diverse utvalg, ansvarlig IT systemer og styremedlem fotballgruppen.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Mona-Habbestad-Flint-Fotball_square-small.png

Mona Habbestad

Sølvmerket

Begrunnelse

For sin innsats som lagleder i barne-, ungdoms- og voksenfotballen, leder av Dameutvalget og Info-utvalget, medlem i diverse utvalg, jenteansvarlig, styremedlem fotballgruppen og Daglig Leder.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram