Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Kamprapport Flint – Sandefjord BK (NM-kval)

25. mars 2023

NM-kval runde 2Flint kvalifisert til 1. runde NM etter seier over Sandefjord BK

Flint har nå kvalifisert seg til NM hvert år siden 2017.
25.03.2023 - Flint Esso Arena
Flint A-herrer
01234567890
Flint A-herrer
01234567890
Sandefjord Ballklubb
Sandefjord Ballklubb

Lørdag 25. mars var det klart for andre runde i kvalifisering til NM. Flint A-herrer tok imot Sandefjord Ballklubb på Flint Esso Arena. Det var duket for en spennende kamp mot en av de antatt sterkeste motstanderne i årets 4. divisjon. Ballklubben har fått inn flere forsterkninger siden fjoråret, og stilte med et sterkt mannskap.

Hovedtrener Shaun Constable var spent før kampstart. – Vi stiller med en sterk første 11er, og har med oss en svært ung benk. Med Alex ute etter rødt kort mot Teie, og flere spillere ute med skader, er vi litt sårbare om det skulle oppstå skader i løpet av kampen.

Matchvinner med magesmerter

Litt bekymringsverdig var det også at kaptein Adrian Krysian meldte om magesmerter like før kampstart. Han har også slitt med litt ryggsmerter siste uken, og det var lenge usikkert om han ble spilleklar. Adrian trosset smertene, og skulle også vise seg å bli dagens matchvinner.

Mads Lie Jensen brøt et Sandefjord-angrep og la ut en skikkelig langtur. Innlegget mot førstestolpe satt som det skulle, og der dukket kaptein Krysian opp og styrte ballen følsomt i nettet.

Shaun Constable og hans team var lite fornøyd med at Luis Brendsrød måtte hinke av banen etter kun 12 spilte minutter. Inn kom Simon Mekonen. Kampen bar preg av et Flint-lag som enda ikke helt har prikket inn sesong-formen. Laget er godt organisert, løpssterkt og klarer å beholde roen, selv i vanskelige kamper. Det er egenskaper som kan bli viktige i årets sesong.

Keeper Kim Bjørkesett hadde en relativt rolig dag på jobben, mye takket være godt forsvarsspill. I andre omgang kom Flint dessuten til mange gode sjanser, hvorav flere burde blitt omsatt i mål. Også verdt å merke seg debutanten Sebastian Storm Lorentzen som kom inn på slutten av andre omgang, og umiddelbart markerte seg.

Flint stilte følgende lag:

Kim Bjørkesett – Daniel Hersløv, Tristan Brendsrød, Anders Harald Flåten Røkaas, Mads Lie Jensen – Luis Brendsrød (Simen Mekonen fra 12.), Kristian Rinaldo Pedersen Michael André Skontorp – Jostein Bruun, Jacob Gussiås (Ole Opthun fra 71.), Adrian Krysian (Sebastian Storm Lorentzen fra 89.)

Innbyttere: Ragnar Odd Ernesto Nansen, Oscar Loftesnes-Bjune. Johannes Nilsen, Even Bjørnstad

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/07/Adrian-Krysian.png

Bilder og opptak fra kampen

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram