Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Støtte fra Sparebankstiftelsen DnB til ny traktor!

27. mars 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/03/Ny-traktor-2023-Sparebankstiftelsen-DnB-scaled.jpg

StøtteFlint Fotball takker Sparebankstiftelsen DnB for støtten!

Flint Fotball gleder seg over tildelingen av midler fra Sparebankstilftielsen DnB. - Som klubb har vi alltid en lang liste med ting vi trenger, forteller daglig leder Mona Habbestad. Det er derfor veldig gledelig at vi har blitt tilgodesett av Sparebanken DnB. Det etter vi stor pris på
Kr 300.000,- til ny traktor

Flint Fotball har et stort anlegg med mange baner som trenger vedlikehold og oppfølging. For klubbens to vaktmestere er derfor traktor et viktig arbeidsverktøy.

-En av traktorene var begynt å merke tidens tann, med mye reperasjoner, forteller Mona. Den har heller ikke kraftig nok til å tåle arbeid med blant annet brøyting av baner, noe som er en viktig jobb vinterstid. Behovet for en ny var derfor stort.

Traktorene brukes også til rensing og vedlikehold av kunstgressbanene, klipping av gressbanene og annet arbeid i og rundt anlegget. Ny traktor er på plass og vaktmesterne er svært fornøyd.

-Vi har merket stor forskjell etter at ny traktor kom på plass, forteller Kjell Arne Mørk. Dette letter vårt arbeid betraktelig.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram