Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Erna Solberg på Flint – orientert om gåfotball for personer med demens

2. august 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/08/Flint-Gafotball-prosjekt-demens-Erna-Solberg-2023-55-2.jpg

Gåfotball for personer med demensErna Solberg deltok på gåfotballtrening

23. august starter pilotprosjektet "Gåfotball for personer med demens". Onsdag 2. august gjestet Erna Solberg Flint for en orientering om prosjektet. Hun deltok også på gåfotball-trening.

Onsdag 23. august starter pilotprosjektet “Gåfotball for personer med demens” opp med trening på Flint Esso Arena og sosial samling for deltakere og pårørende i etterkant.  Tilbudet arrangeres av Nasjonalforeningen for folkehelsen, Tønsberg og Færder demensforening og Tønsberg kommune i samarbeid med USN,  Norges bedriftsidrettslag, Flint Fotball og Norges fotballforbund, og er det første i Norge i sitt slag. Prosjektet er støttet av stiftelsen Dam.

Onsdag 2. august besøkte Erna Solberg Flint Esso Arena for en nærmere orientering om gåfotball og pilotprosjektet. Nøkkelpersoner fra Tønsberg og Færder demensforening, NFF, USN m.fl. fortalte mer om bakgrunn og formålet med prosjektet.

Etter orienteringsmøtet tok Erna Solberg seg tid til å teste gåfotball i praksis.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/08/Flint-Gafotball-prosjekt-demens-Erna-Solberg-2023-44-2.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram