Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint A-damer ble kretsmestere!

10. oktober 2023

Flint A-damer er sikret kretsmesterskapet en serierunde før slutt. Dette etter en svært overbevisende seier 10-1 hjemme mot Nanset 2, mandag 9. oktober. Med tre nye poeng og kun en kamp igjen, har tabelltoer Ørn Horten ikke mulighet til å ta igjen Flint-jentene.

Kretsmesterskapet ble feiret med sjampis og allsang i garderoben. Etter siste serierunde venter nå to kvalifiseringskamper hvor vinneren sikrer opprykk til 3. divisjon. Flint A-damers motstander kommer fra Buskerud og ser i skrivende stund ut til å bli tabell-toer Solberg/Mjøndalen. Tabelleder Strømsgodset 2 kan ikke rykke opp til 3. divisjon med mindre førstelaget rykker opp til 2. divisjon. Ting tyder på at Start Kvinner blir for sterke der.

Kvalifiseringskampene spilles følgende datoer:

  • Lørdag 28. oktober – bortekamp
  • Lørdag 4. november – hjemmekamp

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram