Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Fantastiske dager på Flint Fotballskole!

11. oktober 2023

100 ivrige fotballspillere samlet på Flint til fotballskole i høstferien 9.-12.oktober

Men strålende sol og enkelte dager med ganske varmt vær til oktober å være, lå alt til rette for fire fine dager på Flint Fotballskole for ivrige jenter og gutter fra 8-14 år.

Hovedtrener Shaun Constable og Mads Lie Jensen har vært ansvarlige for det sportslige opplegget og gjennomføringen. Med seg på laget har de fått enen rekke dyktige trenere, mange fra Flint men også gjesteinstruktører.

En stor takk til Sandefjord Fotball som har bidratt med trenere fra sin ungdomsavdeling tre av dagene; Samir Saric (SF G19), Henrik Gustavsen (SF G17) og Anders Abrahamsen. Tirsdag deltok også tidligere hovedtrener for SF Kvinner og topp- og landslagsspiller Melissa Wiik-Kovacs.

Fra Flint stilte Hein Henriksen (G14), Kristian Rinaldo Pedersen (G19), Pål-Rune Lyngmo (J15), Ole Bredesmo Klaussen (G11) og Kim Bjørkesett (keepertrener). I tillegg bidro A-herre spillere Mohamed Srour og Even Bjørnstad, og A-dame spiller Johanne M. Utheim.

Skryt fra Sandefjord Fotball

Sandefjord Fotball publiserte onsdag en fin artikkel om fotballskolen på Flint. Der skriver de blant annet:

Det er ingen overdrivelse å si at Flint på mange måter er SFs viktigste samarbeidspartner i denne bransjen. – Derfor er det helt opplagt at vi i Komplett-Akademiet bidrar på trenersiden. Og la det være sagt – så det ikke hersker noen tvil – det er givende også for oss trenere.  Det er virkelig gøy å oppleve denne entusiasmen og spillegleden blant de yngste her ute. Henrik er sammen med sine kolleger fra SF med på å motivere de aller yngste til å fortsette med dette fantastiske spillet. Heder og ros til Flint fra Tønsberg. De gir barn og unge et supertilbud i sitt nærområde.

Tusen takk til alle deltakere – vi håper å se dere på fotballskolen også neste høstferie.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2019/04/Esso_Sponsor.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/04/Strandmann-200.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2021/01/unisport-logo-e1610244456740.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/02/Folksom-logo-200.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/12/Tapios-brannservice-hovedlogo-liten.png
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/04/Hakonsen-og-sukke-200.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram