Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Shaun Constable har signert for tre nye år i Flint

31. oktober 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/10/Flint-A-herrer-seriekamp-1-runde-Flint-Teie-7.jpg

Shaun Constable har inngått ny tre års kontrakt som hovedtrener for Flint A-herrer

HOVEDTRENER FLINT A-HERRERShaun Constable har inngått ny tre års kontrakt

Sesongen 2022 ble Shaun Constable ansatt som ny hovedtrener for Flint A-herrer. Nå forlenger han i Flint for tre nye år.

– Vi er svært glade for at Shaun Constable har sagt ja til å fornye sin kontrakt med Flint Fotball for tre nye år, forteller sportslig leder, Ronny Holmedal. Shaun kom inn i klubben som et friskt pust, og har med sin solide kompetanse og brennende engasjement bidratt til en svært positiv sportslig utvikling for A-herrer og klubben generelt. Det er et viktig signal til A-laget, til unge spillere og til alle engasjerte i klubben om at vi fortsetter utviklingen vår uansett hva som skjer mot Råde lørdag ettermiddag.

Før Flint var Shaun hovedtrener for Moss i Post Nord-ligaen og trener i Brommapojkarna, Östersund og Sandefjord for å nevne noe. Constable er fra Maidstone, Kent i England og har jobbet innen profesjonell fotball i over 20 år, både på ungdom- og seniornivå. Han har UEFA A-lisens, og har også jobbet for de engelske klubbene Leeds Utd. og Stoke City før han kom til Norge.

Takknemlig for tilliten

Shaun selv glad og takknemlig for fornyet tillit.

– Jeg hadde et år igjen av kontrakten min med klubben, og da er det naturligvis svært hyggelig å bli tilbudt en kontraktsforlengelse. Det tar jeg som en tillitserklæring, og tegn på at Flint-ledelsen er fornøyd med jobben jeg har gjort så langt.

Shaun er ærlig på at det tar tid å finne seg til rette i en ny klubb. – 2022-sesongen følte jeg gikk mest med til A-laget, bli kjent med spillerne, vinner deres tillitt og bygge opp den spillestilen jeg ønsket. Inneværende sesong har jeg hatt mer kapasitet til å bli enda bedre kjent med øvrige lag, trenere og bidratt mer inn mot spillerutvikling og det å være en sparringspartner. Med tre nye år foran oss, gleder jeg meg til å bygge videre på dette.

Brenner for spillerutvikling

Spillerutvikling er noe Shaun virkelig brenner for. – Jeg gleder meg til å kunne jobbe enda mer med utviklingen av spillerne i troppen, men også i klubben. Shaun leder allerede utviklingsgrupper for spillere 12-14 år ukentlig, en treningsøkt han omtaler som «ukens morsomste».

– Jeg tror kanskje jeg er mer sliten enn spillerne etter den økten, ler Constable som er kjent for en energisk stil på feltet. – Jeg glemmer fort at jeg ikke er 14 selv, i hvert fall er ikke kroppen det, noe jeg får smertelig erfare etterpå. Men det er absolutt verdt det, legger han smilende til.

Årstall Klubb Stilling/rolle
2022- Flint Fotball Hovedtrener og spillerutvikler
2021 Moss FK Hovedtrener, PostNord-ligaen
2019-2020 Brommapojkarna IF Hovedtrener
2018-2019 Östersund FK Ass.trener Allsvenskan
2011-2019 Sandefjord FK Ass.trener, hovedtrener SF2
2008-2011 Ørn Horten Spillerutvikler, hovedtrener Ørn2
2006-2008 Stoke City FC Academy coach, head coach U10, Ass. coach U16
1999-2006 Leeds Utd FC Academy Coach, head coach U9, Ass. coach U15
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Shaun-Constable-kvadr.png

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram