Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Fire busser med Flint-jenter dro til Ullevaal for å se kvinnelandslaget

1. november 2023
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2023/11/Flint-pa-Ullevaal-e1698834640990.jpg

Fire busser med Flint-jenter dro til Ullevaal for å se kvinnelandslaget

Det var strålende stemning da Flint-jenter i alle aldre sammen med en del foreldre tok turen til Ullevaal for å se kvinnelandslaget møte Frankrike. I forkant hadde de gjennomført workshop for å lage heiarop og plakater.

Fredag 27. oktober reiste Flint med fire stappfulle busser til Ullevaal for å heie frem det norske kvinnelandslaget da de møtte et sterkt fransk lag. Reisefølget var en god blanding av alle aldersgrupper, fra jenter 6 år og helt opp til Flint A-damer. Det ble dessverre tap for de norske spillerne, men det la ingen demper på stemningen om vi skal tro leder i breddeutvalget, Inge Næss.

«Det var sang og fantastisk stemning fra vi satte oss i bussen klokka 17:00 til vi var hjemme igjen 23:00. Selv de aller minste holdt energinivået oppe hele veien»

Et av målene med turen var å fremheve kvinnefotballen til klubbens mange jenter.

«Dessverre får damefotballen mindre oppmerksomhet i media. I Flint har vi jentelag i alle alderstrinn, og det er dermed viktig for oss å fremheve kvinnefotballen. De trenger forbilder av samme kjønn, og det er ikke bare gutta som kan spille god fotball», sier Inge.

Blir ikke siste gang

Dagen før avreise deltok flere av jentene på en workshop på klubbhuset for å lage plakater og heiarop. Bannere og plakater som ble produsert var en god blanding av klassiske budskap som «Heia Norge», og mer kreative varianter, som bilde av en croissant med et stort rødt kryss over.

«Samhold, stolthet og glede er Flint sine tre verdier. Denne turen bygger oppunder alle tre verdiene, med spesielt vekt på samhold og glede. Vi har ikke arrangert en slik tur på klubbnivå tidligere, men dette blir nok ikke siste gang», konstaterer Næss.

Bilder fra turen

4Ullevaal-tur - godkjenning1
396398579_346844374390899_4812203375250284109_n
IMG_7579
IMG_7580
IMG_7582
IMG_7583
IMG_7584
IMG-5677
IMG-5678
IMG-5680
IMG-5687
Ullevaal-tur - godkjenning1
Ullevaal-tur - godkjenning2
Ullevaal-tur - godkjenning3
Flint på Ullevaal

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram