Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Opprykksspesial: Oda Eilerås og Jacob Gussiås

13. november 2023

FORZA FLINT PODCASTOpprykksspesial!

Podcast-generalene Stian Jahnsen og Rolf Erik Sørensen er klare med to nye podcaster! Etter dobbelt opprykk for Flint A-damer og A-herrer, er to av spillerne invitert til å dele sin opplevelse av kampene. Episode 31 og 32 av "Forza Flint" er klar til å nytes.

Episode 31Oda C. Eilerås

Opprykkspesial 1!

Denne gangen har vi tatt en prat med Damelagets klippe i forsvaret! En ekte Flintjente. Vært i klubben siden hun var 5 år. Hør Oda fortelle om opprykket! Sesongen 2023, tanker om 2024.
Hvor mange Red Bull drikker hun om dagen? Er hun så rotete som mange sier? Hvorfor kommer hun ofte for seint til trening? Hva har hennes italienske arv bidratt med som fotballspiller? Og selvsagt; hvem er på hennes Drømmelag! Lytt og nyt folkens!

Lytt og nyt folkens!

Episode 32Jacob Gussiås

Opprykkspesial 2!
I episode 32 har vi hatt en prat med A-herrer sin spydspiss, Jacob Gussiås. Han har vært i Flint i hele sin karriere, og alltid spilt spiss. Det oser scoringer av denne mannen. Hør “Gussi” fortelle om kampene mot Råde, som sikret opprykk til 3.divisjon. Hør hans tanker om sesongen som har vært og neste sesong. Har han god selvtillit? Hva er en typisk dag for “Gussi”? Scorer han på bestilling? Bidrar han mye til “botkassa”? Hvilke tanker gikk gjennom hodet hans etter scoringen mot Råde?
Og hvem er på Drømmelaget hans? Lytt og nyt!

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/09/Forza-Flint-podcast-logo-liten.png

Siste episoder

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram