Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Fire sentrale spillere signert for sesongen 2024

16. januar 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/01/Kim-Mads-Adrian-Rinaldo-scaled-e1705352128408.jpg

Viktig "sentrallinje" på plass!

Fire sentrale spillere er klare for 3. divisjonsspill!

Hovedtrener Shaun Constable er i gang med å spikre A-stallen for 2024. Etter en fantastisk 2023-sesong hvor Flint rykket opp til Norsk Tippingligaen, er det naturligvis høye forventninger til kommende sesong.

Vi går alltid til å gå på banen med et mål om å vinne kampen. Flere har spurt om målet er å “overleve 3. divisjon.” Den type tankegang like jeg ikke. Vi må ha tro på eget prosjekt og strekke oss mot toppen. Ellers kommer man ingen vei. Sånn sett er tabelltopp naturligvis det vi strekker oss etter. Om vi klarer det, får tiden vise, forteller Shaun.

Rutinert sentrallinje på plass

Shaun Constable er godt fornøyd med sesongens første signeringer. Fire av lagets sentrale og rutinerte spillere er motivert for ny sesong.

Kim Bjørkesett fortsetter som lagets sisteskanse. Han var tidvis nesten arbeidsløs i 4. divisjon, men var fantastisk i kampene hvor det virkelig gjaldt, og vartet opp med noen spektakulære redninger. – Det gir en god trygghet å ha med han videre. Kim er også viktig bidragsyter på trenersiden i Flint, som keepertrener for barn-, ungdom og A-damer, forteller Shaun.

Kristian Rinaldo Pedersen har lang fartstid som spiller, og er klar for ny sesong. – Rino er utrolig viktig for laget, og styrer mye av spillet fra sin dype midtbaneposisjon. Han er et arbeidsjern som alltid gir 100 %. Shaun er glad for at Kristian Rinaldo også blir med videre i trenerteamet til A-herrer. I tillegg skal han jobbe som spillerutvikler for ungdom 14-17 år.

Adrian Krysian er en klassespiller med massevis av rutine og ikke minst målteft. Shaun er utrolig glad for at Adrian nå har signert ny 2-års avtale med klubben. – Adi er utrolig profesjonell, og en alle lytter til. En skikkelig kaptein som viser vei, både i motgang og medgang, skryter Shaun.

Mads Lie Jensen er en viktig brikke i Flints forsvarsrekke. -Han er veldig anvendelig og kan bekle mange roller. Hans offensive ferdigheter kler måten vi spiller på, og han er en naturlig ledertype, både på og utenfor banen. Mads er også engasjert på flere hold i klubben, både som leder for FFO, Flint Xtra og fotballskoler.

Shaun lover at flere signering er på gang.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/01/Shaun-Constable-kvadr.png

Signeringer 2024

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/01/Signeringer-20243.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/01/Signeringer-2024.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/01/Signeringer-20242.jpg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/01/Signeringer-20244.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram