Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint fikk prisene Årets Kvalitetsklubb og Årets Dommerklubb 2023

22. januar 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/01/Arets-kvalitetsklubb-og-dommerklubb-banner.jpg

Flint ble Årets Kvalitetsklubb og
Årets Dommerklubb 2023

Daglig ledere Mona Habbestad og Nina Tapio fikk gleden av å ta imot prisene under Fotballkonferansen 20. januar 2024 arrangert av NFF Vestfold

“Det er grunn til å være svært stolte over disse anerkjennelsene,” sier Nina. “Vi er stolte over å være en kvalitetsklubb og den jobben som legges ned for å sikre god drift og et allsidig tilbud til klubbens medlemmer. Her fortjenner alle klubbressurser en stor takk, på tvers av styrer, utvalg, komiteer og lag.”

“Det gjør noe med deg når hører juryens begrunnelse lest opp,” medgir Mona. “Vi får til mye bra og det er hyggelig at det blir lagt merke til. Det gir inspirasjon og motivasjon til å fortsette å utvikle oss til det enda bedre. Vi er gode i dag, men vi ønsker å være enda litt bedre i morgen.”

Stort løft på dommersiden

Flint fikk også prisen som Årets Dommerklubb for 2023. “Her må vi gi en stor del av æren til Turid Johnsen som virkelig tok tak som dommeransvarlig for noen år tilbake, roser Nina og Mona. “Etableringen av et dommerutvalg, systematisk skolering av klubbdommere, og oppfølging av de mest ivrige gjør at Flint nå har 12 aktive kretsdommere.

Turid og dommerutvalget har satt fokus på dommerrollen i klubben, og også invitert til sosiale arrangementer. Turid har nå tredd av som dommeransvarlig i Flint, men er med i Dommerkomiteen i NFF Vestfold og jobber spesielt med prosjekter for å få enda flere kvinnelige dommere.

“Elin Bekkevold har tatt over som dommeransvarlig, men heldigvis er Turid alltid villig til å dele av sine erfaringer og rådgi ved behov.”

I 2022 fikk Flint prisen som Årets Spiller- og trenerutviklingsklubb 

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/01/IMG_7983.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram