Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint Fotballfestival 2024 – takk til alle som har bidratt!

30. mai 2024
 • 3 cuphelger
 • 269 lag
 • 1070 kamper
 • 2695 mål
 • Mer enn 600 frivillige
 • Over 4000 spillere
 • Mer enn 22 000 måltider servert
 • Og best av alt – uforglemmelige fotballminner er skapt!

Flint Fotballfestival er over for i år. Vi ønsker å takke alle som har bidratt til å gjøre dette til en uforglemmelig opplevelse for mer enn 4000 spillere i alderen 12-14 år.

Her møtes spillere fra inn- og utland. Gutter og jenter får muligheten til å måle krefter mot jevngod motstand fra klubber man vanligvis ikke spiller mot. Årets cuper samlet lag fra Alta i nord til Gimletroll i sør, og vi fikk besøk av utenlandske klubber som Liverpool, Chelsea, Leeds, Rangers, Leicester, Hearts, Boavista, FC Nordskjelland, IFK Lidingö m.fl.

Nye vennskap er knyttet, det har blitt flørtet, og addet på Snap. Flint Fotballfestival er en intim cup. Det meste foregår på Flint Esso Arena og med innkvartering på skoler i nærheten. Det skaper en egen atmosfære, det er stort uten å bli upersonlig. For U14 hvor det spilles på store baner, er vi avhengig av hjelp fra gode naboer. Vi vil derfor rette en stor takk til Slagen IF, Åsgårdstrand Idrettsforening og Tønsberg FK som stiller baner og anlegge til disposisjon, åpner kiosker og klubbhus og bistår med innkvartering. Vi håper det gode samarbeidet kan fortsette i årene som kommer.

Flint Fotballfestival bringer mange til Tolvsrød, noe også lokalt næringsliv nyter godt av. Vi prisgir spesielt vårt fantastiske samarbeid med Meny Tolvsrød som både leverer mat til alle spillerne, og i tillegg fyller våre kiosker og burgertelt. Deres fleksibilitet og evne til å finne gode løsninger er full verdt. Sammen med Strandman As og Micasa er Meny cupsponsor, og viktige støttespillere for arrangementene.

Vi takker de lokale skolene for godt samarbeid om innkvartering. En stor takk også til samarbeidende hoteller og overnattingssteder.

Og mest av alt – tusen takk til alle dere som har stilt deres tid til disposisjon og tatt dugnadsvakter, både på skoler, matservering, som parkeringsvakter, i kiosker, burgertelt, medisinsk, sekretariat, salg av slush og renhold/søppelplukking. Vi er stolte over et stort engasjement i klubben, og ikke bare blant deltakende årganger. Flint Fotballfestival er en viktig bærebjelke for klubbøkonomien, og vi er evig takknemlige for alle som har vært med å bidra.

Vi har latt oss imponere over positiviteten, iveren og viljen til å stå på og være løsningsorienterte, selv når det går en kule varmt. Uten alle dere ville ikke dette vært gjennomførbart. Vit at det er høyt verdsatt, og vi håper du også kan bidra når Flint Fotballfestival 2025 går av stabelen.

Hilsen Flint Fotballfestival-komiteen

Cupledelsen:
Birger Myhr, Nina Tapio og Mona Habbestad

 • Kiosk: Kristine Johnsen og Madeleine Aanestad
 • Burgertelt: Grete Lie Friis
 • Parkering: Jens Hertel
 • Matservering: Cecilie Karlsen, Elin Bekkevold og Vegard Henriksen
 • Innkvartering: Gunnar Haraldsen og Inge Næss
 • Altmulig-mann: Alexander Hansen
 • Sekretariat: Jannicke Darell og Stian Jahnsen
 • Meny-kontakt og medhjelper: Christian Steen-Hansen

Hovedsponsorer

Grand Hotel
Grand Hotel3
strandman

Samarbeidsklubber

Slagen
ÅIF-(Full) (4)
TFK

Øvrige partnere

EDH
Furustrand
Grand Hotel4
Hotell Klubben
JM-Bygg-logo-640w
Div samarbeidspartnere
Div samarbeidspartnere2
Div samarbeidspartnere3
Folksom_Delsponsor

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram