Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Alice tatt ut til Equinor Talentleir

10. juni 2024
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2022/06/Equinor-header.jpg

Alice tatt ut til Equinor Talentleir!

Talentleiren for jenter varer fra 24. juni til 28. juni. Leder for landslagsskolen. Håkon Grøttland, skriver følgende til de uttatte spillerne:

“Du er tatt ut til samlingen fordi du har overbevist flere over tid om at du har mye av det vi ser etter hos den «norske spilleren»; Kjærlighet til spillet, fart i beina, ball og hode samt spisskompetanse.

Målet med samlingen er at du skal få referanser på hvor lista ligger for å spille med flagget på brystet, og at du tar med deg dette tilbake i trenings- og kamphverdagen. 

Vi har stolte tradisjoner i norsk kvinnefotball, og store ambisjoner for fremtiden. Vi har tro på at nettopp DU er en av dem som kan gi oss flere stolte internasjonale øyeblikk. Det krever imidlertid mye og god trening de kommende årene.

Flint gratulerer Alice Love Mukisa som er tatt ut i aldersklassen 14 år.

https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2024/02/Flint-J17-regional2.jpg

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram