Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

KampspillKampregler Flint Fotball

Nå er det tillatt å gjennomføre kamper og turneringer i barne-, ungdoms- og seniorfotballen i Norge. Helsemyndighetene har gitt særlig unntak fra regelen om avstand under kamper, forutsatt at det skjer under de rammene NFF har utarbeidet i Fotballens koronahåndbok

Det er viktig at alle som har en rolle i forbindelse med avvikling av kamper leser igjennom hele denne veilederen og setter seg godt inn i de ulike elementene. De som naturlig har en rolle er alle spillere, trenere, lagledere og foreldre/publikum.

Vi har delt inn veilderen slik at du som kommer på besøk som bortelag kan sette deg godt inn i rutiner som spesiellt gjelder gjestende lag. Det er også seksjoner som gjelder hjemmelag og publikum.

Klikk deg videre til den seksjonen som gjelder for deg
https://www.flintfotball.no/wp-content/uploads/2020/08/Fot_Covid.png

Husk at fotballens koronavettkurs er obligatorisk for alle spillere over 13 år og trenere/lagledere i ungdoms-, junior- og breddefotballen. Mer informasjon om kurset finner du her.

Fotballens Koronavettregler, sist oppdatert 5. august 2021.

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram