Ulvikveien, 3152 Tolvsrød
E-post: admfotball@flintfotball.no

Flint åpner for organisert trening

7. april 2020

7. april 2020Åpner for organisert trening i klubbregi
- baner stengt for egentrening

Styret har besluttet at vi i første omgang åpner for organisert trening i regi av klubben. Banene vil fremover fremdeles være stengt for egenaktivitet/uorganisert trening.
Vi føler et sterkt ansvar for våre baner og ønsker å føle oss trygge på at smittevernreglene fra helsemyndigheter og retningslinjene fra NFF vil bli tilstrekkelig etterfulgt. Dette føler vi best gjøres via organisert aktivitet i klubbens regi. Vi prioriterer derfor å raskt komme i gang med organisert trening for våre lag og medlemmer. Vi vil rulle ut et tilbud i faser.
  • Onsdag 8.april – vi åpner for organisert trening for A-lag herrer, damer og rekrutt/jr. Disse lagene vil få mulighet til å trene i løpet av påskedagene. Vi vil følge opp dette tett og gi oss verdifull erfaring for videre utrulling.
  • Onsdag 15. april – planlagt startpunkt organisert trening for ungdomsfotballen.
  • 20.april vil vi presentere en plan for organisert trening for barnefotballen.
Det er nedsatt en egen gruppe som vil gjøre løpende vurdering knyttet til baner og aktivitet. Endringer kan komme på kort varsel.
Flint Corner

Flints retningslinjer for organisert trening

Alle lag som driver organisert trening i Flint skal følge våre retningslinjer. Du finner alltid siste oppdaterte versjon av disse her! 

Om Flint Fotball

Logo_Footer

Flint Fotball er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.
Flint Fotball er en FAIR PLAY klubb som forventer at samtlige brukere av FLINTs anlegg både på fritid, trening og kamp etterlever disse prinsippene.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

Flint Fotball på Facebook
Flint Fotball på Instagram